Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Άλλο παιχνίδι στην Ισπανία»

Ικανοποιημένος για τη νίκη που πήρε με σκορ 1-0 η Πόρτο κόντρα στην Μάλαγα στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τζάκσον Μαρτίνεζ.

«Άλλο παιχνίδι στην Ισπανία»
Χαρούμενος με την απόδοση, αλλά και το αποτέλεσμα της Πόρτο, νίκη με σκορ 1-0, απέναντι στην Μάλαγα για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Τζάκσον Μαρτίνεζ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

«Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και τα καταφέραμε. Τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα. Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία ήθελε να μας ισοφαρίσει», τα λόγια του Κολομβιανού επιθετικού.

Ο 26χρονος στράικερ «έπλεξε» και το εγκώμιο της Μάλαγα, ενώ υπογράμμισε πως περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι στη ρεβάνς που θα γίνει στην Ισπανία: «Η Μάλαγα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν ήρθε στην έδρα μας, προκειμένου να αμυνθεί και να φύγει χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα. Ωστόσο, το γκολ που πετύχαμε μας κάνει χαρούμενους ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Ισπανία και πιστεύω πως θα έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι εκεί».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: