Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Εσπάρθα: «Μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ ο ΠΑΟ»

Από την στιγμή που κατέβηκε από το αεροπλάνο κατάλαβε πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, είπε ο Χοκίν Εσπάρθα στην ισπανική, Marca.

Εσπάρθα: «Μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ ο ΠΑΟ»
Απόλυτα ικανοποιημένος και αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να παραμείνει αρκετό καιρό στο «τριφύλλι», παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην ισπανική, Marca, ο Χοκίν Εσπάρθα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Το να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό είναι ένα κατόρθωμα. Αυτή η ομάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Από τη μέρα που ήρθα όλα μου φαίνονται θεαματικά. Από τη στιγμή που κατέβηκα από το αεροπλάνο ένιωσα ότι ήρθα σε μεγάλο κλαμπ.

Έχω πολύ και σημαντική δουλειά να κάνω. Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να τα καταφέρω και να αποκτήσω την εμπιστοσύνη από όλους στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ η πόλη αν και ακόμη δεν έχω τόσο χρόνο όσο θέλω για να επισκεφτώ όλα της τα μνημεία. Πάντως νιώθω πολύ άνετα εδώ. Αυτή τη στιγμή ζω σε σπίτι της ομάδας στο προπονητικό κέντρο. Και σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο.

Ξέρω πως πρέπει να δουλεύω μέρα με τη μέρα. Θέλω να απολαύσω την εμπειρία 100% και γεύομαι τα πάντα αυτές τις πρώτες μέρες εδώ. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, αλλά μακάρι να μπορέσω να τα πάω καλά και να μείνω κι άλλο. Όσον αφορά την ομάδα, πρέπει να παίξουμε καλά και να βγούμε στην Ευρώπη. Κάτι που το απαιτεί η διοίκηση και ο κόσμος». Αφού ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε καλά αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: