Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Καλαϊτζίδης: «Μας λείπει η πίστη»

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη Βέροια και τη μάχη που θα δοθεί για τη σωτηρία.

Για τη Βέροια και την ήττα απέναντι στον Αστέρα:

«Καμία ήττα δεν είναι καλή, ειδικά όταν οι βαθμοί είναι απαραίτητοι για να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Αστέρας και γι' αυτό μας μένει μια πικρία. Μετά το τέλος του αγώνα θα λέγαμε πως η ισοπαλία θα ήταν καλή, αλλά ποιος είπε ότι δεν είχαμε προτεραιότητα τη νίκη. Είχαμε κάποιες παραλήψεις που μας στοίχισαν στον αγώνα. Μέσα στον ενθουσιασμό για το κάτι παραπάνω δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις».

Για τους καινούριους παίκτες και αν θα μπορούσαν να βοηθήσουν:

«Πίστευα πως για κάποιο χρονικό σημείο θα μας έδιναν λύσεις. Με βάση το υλικό που είχαμε θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής και υποθετικά να βοηθούσαν».

Για τα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα:

«Όσο τελειώνουν οι αγωνιστικές είναι μικρότερη η δυνατότητα να συλλέξεις βαθμούς. Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δώσαμε είχαμε καλή παρουσία. Εκείνο που μας λείπει είναι η πίστη ώστε να διεκδικήσουμε τα αποτελέσματα που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία».

Για το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη:

«Η Ξάνθη είναι πάντα καλή ομάδα και δομημένη έτσι ώστε να κάνει καλύτερα πράγματα. Εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη απ' όλους τους αντιπάλους μας και αυτό θα κάνουμε και με την Ξάνθη.»

Για το ποιες ομάδες θα δώσουν μάχη για την παραμονή και αν μέσα σε αυτές είναι και ο Πανιώνιος:

«Πάντα λέγαμε πως οι βαθμοί που είχε συλλέξει στο ξεκίνημα είναι περισσότεροι από αυτό που έδειχνε η αγωνιστική δυναμική του. Είχα πει ότι πρέπει να έχει αγωνιστική δυναμική και ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος. Κάθε αγωνιστική διαμορφώνετε νέα βαθμολογική κατάσταση και λιγοστεύουν τα ερωτήματα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: