Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δεν φεύγει ο Άντερσον!

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε να θέσει ο Άντερσον, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να διαψεύσει όσους αμφιβάλλουν για την αγωνιστική του ποιότητα.

Δεν φεύγει ο Άντερσον
Ο 24χρονος Βραζιλιάνος δεν φαίνεται να έχει βρεθεί αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων των «κόκκινων διαβόλων» και δεδομένου του ότι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» φουντώνουν.

«Όσα ακούγονται περί αποχώρησής μου δεν είναι αληθή. Όλοι ξέρουν ότι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω έρθει αντιμέτωπος με αρκετούς τραυματισμούς αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να πάρει το χαμόγελο από το πρόσωπό μου», σημείωσε ο Άντερσον, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το χρονικό διάστημα που αγωνίζεται στον αγγλικό σύλλογο είναι σαν να πραγματοποιεί «δύο βήματα μπροστά» και «τρία πίσω».

Όσον αφορά τους τραυματισμούς του πρόσθεσε ότι είχε αντιμετωπίσει αρκετά σοβαρά προβλήματα, τα οποία εμπόδισαν την πρόοδό του στο «Ολντ Τράφορντ», τόνισε, ωστόσο, ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σημαντικά για εκείνον ακόμη και αν μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

«Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι για μία τόσο μεγάλη ομάδα. Πολλοί κορυφαίοι παίκτες ήρθαν εδώ και τελικά δεν τα κατάφεραν. Οι μόνες ομάδες που θα μπορούσαν να είναι οι επόμενοι σταθμοί μετά τη Γιουνάιτεντ είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο εδώ. Βρίσκομαι ήδη 6 χρόνια εδώ και αγαπώ αυτή την ομάδα», συμπλήρωσε ο Άντερσον.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: