Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Με στόχο την πρόκριση ο Δικέφαλος!

Με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει 22-23 Μαρτίου στο Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο "PAOK Sports Arena" τον Ηρακλή για την προημητελική φάση του θεσμού. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γεωργιάδης Μ, Βασιλειάδης και παρατηρητής ο κ.Δόγαρης. Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη θέλει να εκμεταλευτεί τη δυναμική της έδρας της και να φθάσει στους "4" της διοργάνωσης. Για αυτό ακριβώς το λόγο η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έκανε κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας προκειμένου να δώσει το βροντερό παρών στο γήπεδο και να βοηθήσει με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τελική φάση.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την βαριά ήττα για το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του με 3-0 από τη Νίκη Αιγινίου και βλέπει το αυριανό ματς ως ευκαιρία εξιλέωσης και ανάτασης του ηθικού του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και το απόγευμα της Τετάρτης με τον Στέλιο Καζάζη εκτός από το τεχνικό κομμάτι να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο ψυχολογικό κομμάτι καθώς η πρόσφατη ήττα επηρεάσε αισθητά τους παίκτες του ασπρόμαυρου τμήματος.

ΠΑΟΚ και Ηρακλής συναντήθηκαν δύο φορές τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες, την πρώτη με 3-0 μέσα στο Παλατάκι και τη δεύτερη με 3-2 μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Το αυριανό παιχνίδι βέβαια θα είναι τελείως διαφορετικό και εκεί επικεντρώθηκε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης που αναζητά την πρώτη του νίκη στον ασπρόμαυρο πάγκο.
«Το ότι έχουμε κερδίσει στα δύο ματς δε νομίζω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο και το αντιληφθήκαμε με το Αιγίνιο όπου ο ΠΑΟΚ είχε μόνο νίκες στα φιλικά που έγιναν στην έδρα μας αλλά στο επίσημο παιχνίδι χάσαμε με 3-0», τόνισε αρχικά ο Στέλιος Καζάζης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο οδηγεί στην τετράδα κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε πολύ σκληρή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε έναν καλό αντίπαλο ο οποίος τον τελευταίο μήνα έχει δείξει ότι παίζει πολύ καλύτερα εκτός έδρας από ότι στην έδρα του», πρόσθεσε ο κ. Καζάζης και κατέληξε: «Σίγουρα η ομάδα επηρεάστηκε από την τελευταία ήττα. Η προσπάθεια πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα μεγάλη αλλά κι ο καθένας από τα παιδιά πρέπει να αναλογιστεί, να στηρίξει και να βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα γιατί τα δύσκολα τώρα αρχίζουν».

Κάλεσμα στον κόσμο

Με ανακοίνωσή του το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας, να βρεθούν αύριο στο «PAOK Sports Arena».

"ΤΟ Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το βροντερό παρών την Πέμπτη 21 Φεβρουάριου και ώρα 18:00 στο «PAOK SPORTS ARENA» στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή. Η ομάδα έχει ανάγκη τη συμπαράσταση του κόσμου της προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: