Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Καραγιαννίδης: «Πρέπει να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα»

Για τα ποδοσφαρικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο γνωστός αρθρογράφος, Νίκος Καραγιαννίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Ο Σαββίδης είναι ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος, ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, δεν είναι ο προπονητής, είναι ο επιχειρηματίας και περιμένουμε να λειτουργήσει έτσι. Εδώ όμως η κατάσταση είναι νοσηρή, δεν ξέρουμε τι σημαίνει Τύπος. Αυτά που διαβάζουμε ότι ήρθε ο Σαββίδης και τελείωσαν όλα για τον ΠΑΟΚ. Αν πάρουμε για παράδειγμα και άλλους επενδυτές που έφεραν λεφτά σε άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά στο τέλος έφαγαν τα μούτρα τους. Σαφώς και ο Σαββίδης περιμένει να πάρει και από τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο να δώσει».

Για το αν συμφωνεί με τη φράση του Ιβάν Σαββίδη «και τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να έφερνα, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα έπαιρνε πρωτάθλημα φέτος»: «Έχουμε ένα πρωτάθλημα της πλάκας! Χωρίς ανταγωνισμό, νοσηρό. Εγώ αν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού, θα ήμουν δυστυχισμένος, γιατί θα κατακτούσα ένα πρωτάθλημα, χωρίς να προσπαθήσω! Το θέμα είναι να πάρεις ένα πρωτάθλημα που αξίζει. Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και είχα τη διάθεση να κάνω μία μεγάλη επένδυση, θα πήγαινα στον κ. Μαρινάκη, λέγοντας «γεια σας, πήρα τον ΠΑΟΚ» και ο Μαρινάκης θα πετούσε από τη χαρά του. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη μπορεί να λειτουργήσει ως αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού, αλλά αυτό εμείς τι να το κάνουμε; Εμένα ως παρατηρητή των πραγμάτων δεν μου λέει τίποτα, αντί να έχουμε ένα διεκδικητή του πρωταθλήματος, θα έχουμε δύο. Το ζήτημα είναι να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να πάει στον κ. Μαρινάκη και να κοιτάξουν το πώς θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν το πρωτάθλημα, να φέρουν υγεία».

Για τον Άρη: «Μία ομάδα ιστορική, συμπεριφέρεται σαν να είναι ο… Πλατανιάς. Αγωνιστικά, δεν υπάρχει διαφορά. Έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα όμως».


πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: