Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πάγκος αξίας 105 εκατ. ευρώ!

Η αμύθητη αξία των παικτών που ήταν αναπληρωματικοί στο ματς με την Άρσεναλ, αναδεικνύει την τεράστια ισχύ της Μπάγερν σε έμψυχο δυναμικό.

Πάγκος αξίας 105 εκατ. ευρώ
Δεν είναι μόνο το εμφατικό 3-1 μέσα στο «Έμιρεϊτς» που εντυπωσιάζει, αλλά και το γεγονός πως παίκτες σαν τον Ρόμπεν, τον Γκόμεζ, αλλά και τον Γκουστάβο Λουίζ χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές, συνθέτωντας έναν πάγκο από… χρυσάφι.

Το sport-fm.gr αθροίζει την χρηματιστηριακή αξία, όσων παικτών των Βαυαρών ήταν στον πάγκο, προκειμένου ν’ αναδείξει το βάθος επιλογών που έχει η ομάδα του Γιουπ Χάινκες.


Λαμβάνοντας υπόψη την χρηματιστηριακή αξία των παικτών που πέρασαν ως αλλαγές για την Μπάγερν στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, σύμφωνα με το transfermarkt.de, η αξία τους αθροίζεται σε 82εκ ευρώ.

Ο Ρόμπεν που πέρασε στη θέση του Ριμπερί στο 63ο, έχει τιμή που κυμαίνεται στα 22εκ ευρώ, ενώ ο Γκόμεζ που άλλαξε τον Μάντζουκιτς αξίζει 42εκ ευρώ. Ο Γκουστάβο Λουίζ που αποτέλεσε την δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Χάινκες και αντικατέστησε τον Τόνι Κρόος αξίζει 18εκ ευρώ. Οι υπόλοιποι που έμειναν στον πάγκο, κοστίζουν άλλα 23 εκ ευρώ.

Αναλυτικά η αξία των παικτών που βρίσκονταν στον πάγκο της Μπάγερν απέναντι στην Άρσεναλ:

Μάριο Γκόμεζ - 42 εκ.

Άριεν Ρόμπεν - 22εκ

Χερντάν Σακίρι -15 εκ

ΑνατόλιΤίμοστσουκ – 2.5εκ

Τομ Στάρκε – 1εκ ευρώ

Λουίζ Γκουστάβο – 18 εκ. ευρώ

Ραφίνια -4.5 εκ ευρώ

Το άθροισμα όσων ήταν εκτός ενδεκάδας φτάνει κοντά στα 150 εκ ευρώ, αν προσθέσει κανείς στους παγκίτες, τον Μπαντστούμπερ που έλειπε λόγω τραυματισμού, τον Μπόατενγκ που απουσίασε λόγω τιμωρίας, αλλά και τον ανέτοιμο Πιζάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: