Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δάνεισε Γιούχας στη Βιντεότον η Άντερλεχτ!

Στη Βιντεότον θα ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο ο Ρόλαντ Γιούχας, αφού η Άντερλεχτ συμφώνησε με την Ουγγρική ομάδα και τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού.

Δάνεισε Γιούχας στη Βιντεότον η Άντερλεχτ
Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΜΤΚ Βουδαπέστης, όπου αγωνίστηκε για 6 χρόνια. Οι ικανότητές του κίνησαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Άντερλεχτ, οι οποίοι τον απέκτησαν το 2005. Ο Ρόλαντ Γιούχας αποτέλεσε το στυλοβάτη της άμυνας της Βέλγικης ομάδας, με τα χρώματα της οποίας κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Βελγίου και αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος το 2009. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος Ούγγρος ποδοσφαιριστής.

Παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν σύλλογοι από τη Σκωτία, όπως η Σέλτικ και η Ρέιντζερς, ο Γιούχας παρέμεινε στο Βέλγιο και το καλοκαίρι του 2012 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ μέχρι το 2014. Και ενώ όλα έδειχναν πως ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει κανονικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των Βρυξελλών, οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τη Βιντεότον για το δανεισμό του παίκτη ως το τέλος της σεζόν.

Αν και από την Ουγγρική ομάδα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η απόκτηση του διεθνούς αμυντικού, όλα δείχνουν πως ο Ρόλαντ Γιούχας επιστρέφει στην πατρίδα του, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Οι όροι του δανεισμού του παίκτη δεν έγιναν ακόμα γνωστοί, ούτε αν υπάρχει οψιόν αγοράς του από τον Ουγγρικό σύλλογο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: