Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δεν... κλάνει ο πεθαμένος!!

Ο Γιώργος Μύρτσος τα σπάει στο νέο του σχόλιο στον sportdog! Η διάνα του Ολυμπιακού με Μίτσελ, ο διαιτητής "Σφαλιάρας" και η... Μις τυρόπιτα! Ποιος είναι ο... μακάκας;
Ένα γενικό σχόλιο της αγωνιστικής που πέρασε, είναι πως υπάρχει ο Ολυμπιακός και όλοι οι υπόλοιποι. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δείχνει πως έχει ποιότητα και βάθος, αρκεί ο προπονητής του να είναι κανονικός, όπως ο Μίτσελ. Τουλάχιστον αυτό δείχνει σε πρώτη φάση. Κι όχι το άλλο το ανθρωπάκι, που βγαίνει και δηλώνει πως είναι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό! Στα επιμέρους τώρα:

Ξάνθη-Ολυμπιακός: Ήμουν βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει, επειδή είναι καλύτερη ομάδα. Για την ακρίβεια είναι κλάσεις πιο πάνω από τις άλλες ομάδες. Είδα όμως επιτέλους να έρχεται ένας προπονητής και να ασχολείται με όλο το υλικό του. Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης και Παπάζογλου έπαιξαν την Κυριακή, λίγες μέρες πριν ο Φετφατζίδης. Κάνει το αυτονόητο δηλαδή και μας φαίνεται περίεργο: αξιοποιεί το υλικό που έχει. Και στο τέλος της χρονιάς θα πει: αυτός μου κάνει ή ο άλλος όχι. Γιατί στην Ελλάδα βγάζουμε άχρηστους παίκτες χωρίς να έχουμε δώσει ευκαιρίες. Για την ώρα ο Ολυμπιακός έχει πετύχει διάνα με τον Μίτσελ, γιατί και κύρος υπάρχει στον πάγκο με την παρουσία του αλλά και δείχνει να είναι ένας κανονικός προπονητής.

Άρης-Παναθηναϊκός: Ήταν το παιχνίδι όπως το είχα προβλέψει: ο νεκρός vs πεθαμένου. Για την ώρα το φιλί τη ζωής το πήρε ο Άρης. Αλλά ήδη μετά τη λήξη του αγώνα, κι ενώ ο Άρης πέτυχε μία σπουδαία νίκη, αμφισβητούν τον Μιχαλήτσο, που ήταν πρωτομάστορας της νίκης. Και λένε πως ψάχνουν για κανονικό προπονητή, λες και είναι αντικανονικός ο Μιχαλήτσος. Στο παιχνίδι αδικήθηκε από τη διαιτησία ο Άρης. Στη φάση του πέναλτι που έκανε ο Βιτόλο, έπρεπε να του δώσει δεύτερη κίτρινη ο διαιτητής "Σφαλιάρας", αλλά  ευνόησε τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη φάση. Και γενικά είναι ένας κακός ρέφερι. Δεν υπάρχει σωτηρία για καμία από τις δύο ομάδες. Η εικόνα και μόνο του Παναθηναϊκού, παικτών και προπονητή δηλαδή, είναι σαν να λένε τετέλεσται! Δεν κλάνει ο πεθαμένος, στην καλύτερη να κάνει κάνα πιφ! Όταν έρχεται την Πέμπτη αριστερό μπακ από Ολλανδία και την Κυριακή το βράδυ παίζει, αν μη τι άλλο είσαι αστείος προπονητής. Και κάτι ακόμα: ο Παναθηναϊκός φημιζόταν εδώ και χρόνια ότι βγάζει ελληνόπουλα και χθες έπαιζε με 9 ξένους αμφιβόλου προέλευσης και αξίας. Αυτό και μόνο δείχνει ότι η ομάδα έχει μέσα της σαπίλα. Και χρειάζεται άμεση επέμβαση. Και το πρώτο ερώτημα είναι: αυτό το έκτρωμα που είδαμε προχθες είναι ο Παναθηναϊκός; Κι ένα δεύτερο ερώτημα: προλαβαίνει να σωθεί; Γιατί μαθηματικά δεν έχει σωθεί και αγωνιστικά δεν πείθει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παλεύουν για τη σωτηρία. Έχουν καταφέρει τον Παναθηναϊκό να είναι ίσος με Κέρκυρα, Βέροια και τους... καρκινοπαθείς Άρη και ΑΕΚ. 

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Θεωρούσα φαβορί τον ΠΑΟΚ πριν από το ματς. Για πολλούς, διάφορους και ευνόητους λόγους. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ξέραμε πως υπάρχει διαφορά από όλες τις απόψεις ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Γιατί η ΑΕΚ έπαιζε για τη σωτηρία και ο ΠΑΟΚ για την  υπέρβαση. Στην ΑΕΚ είναι τρία άτομα με ένα σάντουιτς και στον ΠΑΟΚ οι παίκτες κάνουν το Θεσσαλονίκη-Αθήνα ή Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά για πλάκα, για να πηδήξουν τη Μις τυρόπιτα ή τη Μις σπανακόπιτα. Έπρεπε να περάσει για πλάκα από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ. Αλλά με μικρό προπονητή, όπως αυτός που έχει τώρα, παρουσιάζεται σαν μικρή ομάδα. Δεν νοείται ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη να παίζει κόντρα σε ημιθανείς ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και να παίρνει με το ζόρι έναν πόντο!

Η δήλωση του... μακάκα!

Ωραία η δήλωση πάντως ότι δεν θα ήταν και κάτι σπουδαίο μία νίκη στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Λες και κέρδισες βρε μακάκα και μας λες πως δεν ήταν τίποτα σπουδαίο αυτό που... θα έκανες! Φτύσε τα μπούτια σου και σοβαρέψου αφού σε κρατάνε ακόμα και κανε το αυτονόητο. Θεωρώ αυτονόητο ότι το καλοκαίρι ο Ιβάν θα πάρει σκούπα και πρέπει να εξαφανίσει τους έμμισθους διοικούντες του ΠΑΟΚ και να φέρει έναν μεγάλο και κανονικό προπονητή για τον τεράστιο ΠΑΟΚ.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: