Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Όχι» του Απόλλωνα στην ΑΕΚ για Ριζούπολη!

Δεν επιθυμεί την ΑΕΚ στη Ριζούπολη η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία απάντησε εγγράφως στο σχετικό αίτημα της Ένωσης.

«Όχι» του Απόλλωνα στην ΑΕΚ για Ριζούπολη

Η υπόθεση «έδρα» έχει απασχολήσει έντονα τους παράγοντες και τους οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι θα ήθελαν για διάφορους λόγους να αφήσει η ομάδα το ΟΑΚΑ και να μετακομίσει στη γειτονική με την Νέα Φιλαδέλφεια Ριζούπολη.

Έτσι οι παράγοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έστειλαν σχετικό έγγραφο στη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, ζητώντας να παραχωρήσει το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα για να ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα στην προοπτική της μετακόμισης.

Ωστόσο, η διοίκησης της «ελαφράς ταξιαρχίας» απάντησε ότι δεν επιθυμεί να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ, επειδή δεν την θέλει εκεί, και της απαγόρεψε – μάλιστα – να το δηλώσει ως δεύτερη έδρα! Επίσης, ενημέρωσε ότι τη Ριζούπολη έχει δηλώσει ο Ατρόμητος.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει αύριο συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για να υπογράψουν νέα σύμβαση εν όψει της νέας σεζόν, αφού η τρέχουσα σύμβαση λήγει το καλοκαίρι του 2013 και για να μπορέσει η ΠΑΕ να εξασφαλίσει άδεια για την επόμενη σεζόν πρέπει να έρθει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ: να το δηλώσει ως έδρα και τη νέα σεζόν, να υπογραφεί νέα σύμβαση και να υπάρξει συμφωνία για τις όποιες οφειλές υπάρχουν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: