Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Βγαίνει για... πλάκα στα play off!!

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, αλλά το πανεύκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα ευνοεί τους πράσινους, που αν είναι στοιχειωδώς σοβαροί, βγαίνουν για… πλάκα στα play off.

Βγαίνει για... πλάκα στα play off!

Πως οι «πράσινοι», έχουν μακράν το πιο εύκολο πρόγραμμα από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα play off. Αφού από τα 8 ματς, τα 6 τα δίνουν στο ΟΑΚΑ! Τα πέντε εντός είναι με τους ΟΦΗ, Πλατανιά, Κέρκυρα, Βέροια και Πανιώνιο και το ένα εκτός, με την ΑΕΚ που χρησιμοποιεί το ίδιο γήπεδο. Κι ένας Παναθηναϊκός που κυνηγάει την Ευρώπη, με την… φανέλα και μόνο θα έπρεπε να πάρει 15 βαθμούς από τους «μικρούς» και να διεκδικήσει το τρίποντο από την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ. Αν τώρα «μάζευε» κάτι από Τούμπα ή Καραϊσκάκη, θα ήταν ευχής έργον.

Με λίγα λόγια, εάν ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που ήταν στα κρίσιμα φετινά του παιχνίδια, θα φτάσει «σβηστά» τους 41 βαθμούς κερδίζοντας τους πέντε «μικρούς» και εάν πάρει 2-3 από ΑΕΚ (στο ΟΑΚΑ), ΠΑΟΚ (Τούμπα) και Ολυμπιακό(Καραϊσκάκη) θα είναι σίγουρα στην πεντάδα των play off.

Διότι, οι 43-44 βαθμοί, δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αφού το πρόγραμμα των ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού που έχουν 31 και 29 πόντους αντίστοιχα, είναι τρομερά δύσκολο. Τα Γιάννινα πηγαίνουν σε Ατρόμητο, Ξάνθη, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ και υποδέχονται Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ, Κέρκυρα, Άρη. Και ο Λεβαδειακός ταξιδεύει σε Τρίπολη, Χαριλάου, Κέρκυρα και Πλατανιά και υποδέχεται τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Ξάνθη. Για αυτό το λόγο, ας σκεφτούν άπαντες στην Παιανία πως το ματς με τον ΟΦΗ, είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: