Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Οπαδός της Μίλαν ο Πουγιόλ!

Θαυμαστής της Μίλαν δήλωσε πως είναι ο Κάρλες Πουγιόλ, μιλώντας πριν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τους «ροσονέρι» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οπαδός της Μίλαν ο Πουγιόλ

«Όταν η Μίλαν παίζει με άλλες ομάδες, την υποστηρίζω πάντα. Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια. Είμαι οπαδός της, δεν το κρύβω. Επαναλαμβάνω, όμως, για να μην παρεξηγηθώ. Την υποστηρίζω όταν παίζει με άλλες ομάδες, όχι με τη δική μου», αποκάλυψε γελώντας ο Πουγιόλ.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως ο διεθνής αμυντικός ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα των «ροσονέρι». «Αν ποτέ αποχωρούσα από τη Μπαρτσελόνα, θα ήθελα να αγωνιστώ στη Μίλαν. Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να γίνει, πια. Τα χρόνια έχουν περάσει, είμαι… γέρος και θα ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο αποψινό παιχνίδι, ο Πουγιόλ έδειξε να υπολογίζει πολύ την Ιταλική ομάδα. «Τους αντιμετωπίσαμε και πέρσι. Τότε ήταν μια πιο έμπειρη ομάδα. Τώρα είναι ένα νεανικό σύνολο, που διψά για διακρίσεις και για αυτό το λόγο θα είναι πιο επικίνδυνη. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να παίξουμε πολύ καλά για να καταφέρουμε να την κερδίσουμε», τόνισε ο Κάρλες Πουγιόλ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: