Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Επεισοδιακή προπόνηση στην Παιανία…!

Είκοσι οπαδοί του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν την Παιανία και με απειλητικό ύφος ζήτησαν από τους παίκτες να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα, για να μην τους βρουν μπροστά τους. Διαβάστε τους διαλόγους.

Επεισοδιακή προπόνηση στην Παιανία…
Στον Παναθηναϊκό, εδώ και μέρες, περίμεναν πως θα συμβεί αυτό. Ποιο; Επίσκεψη των οπαδών σε κάποια προπόνηση για να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες για την κακή τους απόδοση και τα τραγικά αποτελέσματα.

Αυτό έγινε την Τετάρτη το πρωί, όταν 20-25 άτομα πήγαν με όχι ιδιαίτερα καλές διαθέσεις στην Παιανία και τα «έχωσαν» στους παίκτες. Αρχικά, ο Βιτόλο τους είπε: "Ποιοι είστε εσείς, τι θέλετε εδώ" με κάποιους να τον βρίζουν αλλά τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση και να συνεχίζουν. «Σας έχουμε στηρίξει από την αρχή, αλλά δεν ανεχόμαστε τέτοια εικόνα. Αν κοιτάτε μόνο τα λεφτά σας και δεν ματώσετε για την φανέλα που φοράτε θα μας βρείτε μπροστά σας. Δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Γελάνε όλα τα χωριά μαζί μας. Δεν είναι δικαιολογία τα χρήματα που σας χρωστάει η ομάδα. Οι περισσότεροι από εμάς που βρισκόμαστε εδώ είμαστε άνεργοι και όμως είμαστε πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού».

Κατόπιν, ζήτησαν από τον Σεϊταρίδη και τον Καρνέζη που δεν έχουν κάποιο παράπονο και είναι και παλιοί, να εξηγήσουν σε όλους που βρίσκονται, με τον Μπουμσόνγκ να απαντά "Εγώ αγαπώ πιο πολύ την ομάδα από εσάς" και τα πράγματα να πάνε να ξεφύγουν αλλά έναν οπαδό να αγκαλιάζει τον Γάλλο για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση. "Δεν μας ενδιαφέρει πως, αλλά το Σάββατο, βρείτε τον τρόπο και πάρτε την νίκη. Θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος, στον Παναθηναϊκό παίζετε", ήταν τα λόγια τους πριν τα βάλουν με τον Φάμπρι.

«Υπό άλλες συνθήκες ούτε από έξω δεν θα περνούσες. Ζεις το όνειρο σου στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε καμιά μιρκή ισπανική ομάδα εδώ. Δουλέυεις μεν, αλλά μιλάς πολύ. Όχι λόγια, έργα. Δεν μας ενδιαφέρει για το αν ο Βύντρα ήταν καλός ή κακός παίκτης. Δεν μετράει μόνο αυτό σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά ο χαρακτήρας του. Προσπάθησε να βελτιώσεις την εικόνα, άμεσα», με τον Ισπανό να κοιτάει αποσβολωμένος τον μεταφραστή...


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: