Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ζουρνατζίδης: «Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και σ' αυτό επιμένουμε»

Ο τιμ μάνατζερ τού μπασκετικού ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την υπόθεση Μαγκράθ και την προοπτική να αποκτηθεί κάποιος παίκτης.

Για την υπόθεση Μαγκράθ είπε:

«Από την αρχή έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση δεν να είναι καλή γιατί δε θέλαμε να χάσουμε τον παίκτη. Ο μάνατζέρ του τον οδήγησε σε μια λάθος απόφαση καθώς έφυγε χωρίς να έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Εμείς ακολουθήσαμε συγκεκριμένη στάση απέναντι στον παίκτη, τη FIBA, και τη Ζαλγκίρης. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έπρεπε να δει το συμφέρον του θέσαμε κάποιους όρους. Αυτά που είπαμε από την αρχή αυτά έγιναν και γι' αυτό έμεινε ελεύθερος ο παίκτης».

Για το αν θα γίνει κάποια προσθήκη:

«Εμείς το καλοκαίρι είχαμε πάρει μια απόφαση για ένα πλάνο με Έλληνες, νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες και κάποιοι από αυτούς να είναι έμπειροι. Σε αυτό το πλάνο παραμείναμε. Πήραμε μόνο δύο ξένους οι οποίοι ήταν «ψαγμένοι» και με προοπτικές.

Η ομάδα παίζει καλά, έχει θετικά αποτελέσματα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να επιφυλάξουμε αυτό που έχουμε. Να δώσουμε προοπτική στην ομάδα και όχι στο να πάρουμε κάποιο νέο παίκτη. Είναι σημαντικό να δοθεί προοπτική σε ένα κορμό που θα είναι ίδιος και τα επόμενα χρόνια».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: