Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η ώρα της αλήθειας για όλους!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει. Κι αυτό σημαίνει πως για όλους έφτασε η ώρα της αλήθειας.
Η ώρα της αλήθειας για όλους!
Έχει καμία σημασία τι λέει ο καθένας για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ατρόμητο και τις υπόλοιπες ομάδες;
Αν, δηλαδή, κάποιος θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα σαρώσει ή δεν θα πάει καλά, ο Παναθηναϊκός θα πετάει ή θα χάνει τα ματς και ούτω καθεξής; Καμία, μα καμία σημασία. Ας λέει ο καθένας ό,τι νομίζει. Είτε είναι οπαδός, είτε ΜΜΕ, είτε παράγοντας, προπονητής, παίκτης.
Ακόμα και ό,τι είδε ο καθένας στα φιλικά μπορεί να πάει στράφι από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές. Ομάδες που πήγαν εξαιρετικά στα φιλικά να στραβοπατάνε στα επίσημα και το ανάποδο. Συμβαίνει αυτό.
Ούτε οι ελάχιστοι ευρωπαϊκοί αγώνες που έχουμε δει ως τώρα από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αστέρα μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα. Είναι παιχνίδια που γίνανε Ιούλιο και αρχές Αυγούστου. Πολύ νωρίς, δηλαδή.
Η ώρα της αλήθειας είναι η έναρξη του πρωταθλήματος. Και μόνο! Το Σαββατοκύριακο, δηλαδή. Τότε η κάθε γκέλα θα μετράει κανονικά, όπως και η κάθε καλή εμφάνιση.
Οπότε ο καθένας ας κάνει λίγες μέρες υπομονή ακόμα. Κι ας κρατάει και καμία πισινή είτε είναι αισιόδοξος, είτε απαισιόδοξος για την ομάδα του ή για τους αντιπάλους.

πηγή: sportdog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: