Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ευφάνταστα τα σενάρια για Γιαννιώτα!!

Σενάρια… επιστημονικής φαντασίας χαρακτηρίζουν τα περί ΑΕΚ και Ολυμπικού άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη… τρέχει για να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την ώρα που ακούει και διαβάζει δεξιά και αριστερά ότι κλείνει στην ΑΕΚ.
Φυσικό επόμενο είναι και ο ίδιος, όπως δηλώνει στο στενό του περιβάλλον, να αισθάνεται ενοχλημένος από την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του. Ωστόσο, είναι εμφανές ότι δεν ασχολείται. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ενόψει της πρεμιέρας του Άρη στη Νέα Σμύρνη να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, γιατί η αλήθεια είναι πως η απουσία του στα τελευταία φιλικά φάνηκε ξεκάθαρα, κυρίως όσο αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Στην ΑΕΚ των μεγάλων προβλημάτων, λοιπόν, ορέγονται τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο 19χρονος, από την πλευρά του, δεν ασχολείται. Όχι μόνο με την Ένωση, αλλά και με τον Ολυμπιακό όπως και με άλλες ελληνικές ομάδες που τον έχουν «ενοχλήσει» κατά διαστήματα προκειμένου να του «φουσκώσουν» τα μυαλά για να τον «αρπάξουν» από τον Άρη. Από το περιβάλλον του παίκτη -το οποίο επίσης δηλώνει ενοχλημένο για την στάση που κρατούν τόσο καιρό άλλες ομάδες- αυτό το οποίο προκύπτει είναι πως ο Γιάννης πέρα από τις προτάσεις που είχε -όχι σε επίσημο επίπεδο- από Γερμανία (Ντόρτμουντ, Σάλκε, Αμβούργο, Κολωνία) αλλά και από Ιταλία (Λάτσιο, Πάρμα, Βερόνα) δεν θέλησε να ασχοληθεί με άλλη ελληνική ομάδα, πλην του Άρη. «Είναι ψέματα τα όσα γράφονται ότι ο Γιάννης κλείνει στην ΑΕΚ ή στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση…», έλεγαν χθες άνθρωποι που ζουν τον 19χρονο καθημερινά.
Για να τελειώσει το θέμα οριστικά και να σταματήσει η παραφιλολογία, η οποία μόνο κακό στον παίκτη μπορεί να δημιουργεί αυτή τη στιγμή, πρέπει η ΠΑΕ να ανακοινώσει το γρηγορότερο την επέκταση συνεργασίας της με τον Γιαννιώτα.

Το συγκεκριμένα θέμα είναι στα σκαριά με τις επαφές να έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν. Η διοίκηση έχει ήδη καταθέσει την πρότασή της για νέο τριετές συμβόλαιο, με κλιμακωτές αποδοχές 70 – 100 -150 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, προβλέπεται και αύξηση του ποσού της ρήτρας που σήμερα είναι στις 150 χιλιάδες ευρώ.
Πάνω σ? αυτήν την πρόταση λοιπόν, η διοίκηση θα συναντηθεί με τον Σπύρο Σιούγγαρη (εκπρόσωπος του παίκτη), προκειμένου να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να αποφασίσουν. Η πλευρά του παίκτη, πάντως, δείχνει θετική και αυτό βοηθάει στην ομαλότητα της υπόθεσης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: