Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ντε Ρόσι: «Για πάντα Ρωμαίος»

Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την παραμονή του στη Ρόμα παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του.
Για πάντα στη Ρόμα θέλει να μείνει ο αρχηγός του συλλόγου, Ντανιέλε ντε Ρόσι. Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε μεγάλη πρόταση για την απόκτησή του που έφτασε το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «τζιαλορόσι» είπαν το «ναι» στους «πολίτες» για την παραχώρησή του Ιταλού διεθνούς με τον ίδιο όμως να αρνείται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς θέλει να παραμείνει στη Ρώμη και τη Ρόμα.
«Αρκετοί γράφουν διάφορα για εμένα, για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μερικά από αυτά με κάνουν να γελάω. Άλλα με νευριάζουν. Μπορώ να σας πω την αλήθεια. Ήρθα για μία συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τη σεζόν. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω κάτι. Υπόσχομαι πως όταν θα θελήσω να αποχωρήσω από τη Ρόμα για να κατακτήσω το Champions League ή να βγάλω περισσότερα χρήματα, θα το πω δημοσίως», είπε αρχικά ο Ιταλός ποδοσφαιριστής για να συνεχίσει:
«Για εμένα είναι μία συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου και όχι κάποια ανακοίνωση για τον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο. Γι εμένα είναι σημαντικό να πω την άποψή μου. Είμαι στη Ρόμα και είμαι χαρούμενος και κανένας δεν μου ζήτησε να φύγω. Δεν ξέρω αν ο σύλλογος θέλει ακόμα να με πουλήσει. Φαντάζομαι με υπολογίζουν αρκετά γιατί ανανεώσαμε πρόσφατα το συμβόλαιό μας. Ρωτήστε τους», είπε ο Ντε Ρόσι.
Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται ως πλήγμα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος έχασε τον Εντέν Αζάρ το καλοκαίρι από την Τσέλσι και τον Ρόμπιν φαν Πέρσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μοναδική προσθήκη ήταν αυτή του Τζακ Ρόντγουελ από την Έβερτον έναντι των 15 εκατομμυρίων ευρώ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: