Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Σουντουλίδης: «Δεν θα βρεθούν φίλοι του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σταύρος Σουντουλίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει ο «Δικέφαλος» για τον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης, αλλά και για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

Για τον κίνδυνο που υπάρχει να βρεθούν οπαδοί του Παναθηναϊκού μαζί με αυτούς της Ραπίντ στον αγώνα της Τούμπας: «Υπάρχει αυτός ο κίνδυνος αλλά έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα. Είναι άριστη η συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα γίνει πράξη αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σύσκεψη που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα. Για να εξαλειφτεί αυτή περίπτωση ζητήθηκε επίσημα από τη Ραπίντ να μην παραχωρηθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί της Ραπίντ είχαν ζητήσει να βρεθούν φίλοι του Παναθηναϊκού , αλλά οι διοικούντες της Ραπίντ το απαγόρευσαν».

Για τις προθέσεις των Αυστριακών: «Μπορούσαν να πάρουν 1435 εισιτήρια, όμως πήραν μόλις 700 εισιτήρια για να καλύψουν μόνο όσους θα ταξιδέψουν από τη Βιέννη με τρεις πτήσεις τσάρτερ. Θα γίνει έλεγχος με τα διαβατήρια. Η Ραπίντ είπε πως δεν θέλει οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ θα γίνουν και έλεγχοι για πανό που τυχόν έχουν το έμβλημα του Παναθηναϊκού».
Για τον έλεγχο των διαβατηρίων που προανέφερε: «Είναι μια κίνηση που γίνεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων. Γίνεται και με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Θα γίνει και από τη Ραπίντ. Η Ραπίντ δεν έχει άλλες προθέσεις. Πολύ δύσκολα θα υπάρξουν έστω και μεμονωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί της Ραπίντ θα έρθουν την Πέμπτη».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Υπάρχει διάθεση από τον κόσμο και από χθες αλλά και από σήμερα βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα. Είναι στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να έχει τη δεδομένη στιγμή τη στήριξη ενός επενδυτή και δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να προσπαθήσει για το καλύτερο.

Μαζί με τα εισιτήρια των Αυστριακών έχουν ξεπεραστεί τα 2000, ενώ ακόμη συνεχίζονται οι πωλήσεις των διαρκείας που αγγίζουν πλέον τις 8000. Υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή ικανοποιητική προσέλευση. Την Πέμπτη αναμένεται ο περισσότερος κόσμος και οι οπαδοί της ομάδας θα βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών».

Για τη σημαντικότητα της πρόκρισης εις βάρος της Ραπίντ Βιέννης: «Όλοι έχουν στραφεί σε αυτούς τους δύο αγώνες. Θα δώσει άλλο αέρα, άλλο πρεστίζ η πρόκριση. Είναι ένα μήνυμα και του Ζήση Βρύζα και του Γιώργου Γεωργιάδη. Έχουν λυθεί όλα τα άλλα προβλήματα. Έχουν στραφεί όλη στο αγωνιστικό κομμάτι»


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: