Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

"Κλείνει" και ο Σάμαρης!!

Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στον Ολυμπιακό, αφού απομένουν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.
"Κλείνει" και ο Σάμαρης
Η μεταγραφή του 23χρονου μέσου στους «ερυθρόλευκους» θεωρείται τελειωμένη, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πανιώνιο και απομένουν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να ανακοινωθεί η ένταξη του Σάμαρη στην πειραίκή ομάδα.
Σύμφωνα με νεότερη πληροφορόρηση που είχαμε μέσα στη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή με το «πέσιμο» των υπογραφών και τις σχετικές ανακοινώσεις. Η πειραίκή ΠΑΕ θα καταβάλει το ποσό των 350.000 ευρώ, στην διοίκηση του Πανιωνίου, η οποία από την μεριά της έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα, ώστε να πάρει φορολογική ενημερότητα.
Ο Σάμαρης θα γίνει κάτοικος Πειραιά από το επόμενο καλοκαίρι, αφού την νέα σεζόν θα αγωνιστεί στον Πανιώνιο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Όπως ακριβώς είχε συμβεί στο παρελθόν με τις περιπτώσεις των Τάσου Παπάζογλου και Ανδρέα Τάτου, που είχαν αποκτηθεί από Πανσερραϊκό και Ατρόμητο αντίστοιχα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: