Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Καταλήγει σε Πιάνιτς η Τότεναμ!!

O χρόνος πιέζει ασφυκτικά την Τότεναμ, με τη μεταγραφική περίοδο να φτάνει στο τέλος της, ενώ ακόμη βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Λούκα Μόντριτς. Πρώτος στη λίστα του Βίλας-Μπόας ήταν από τον Ιούλιο ο Ζοάο Μουτίνιο με τον οποίο κατέκτησε το Europa League το 2011, όντας τεχνικός της Πόρτο, αλλά οι απαιτήσεις των «δράκων» ήταν υπερβολικές. Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι ζήτησαν 25 εκ. λίρες για να τον παραχωρήσουν ποσό που δεν προτίθεται να διαθέσει ο Λίβι από τη στιγμή που ο Μόντριτς αποχώρησε για 30 εκ. λίρες.

Για το λόγο αυτό ο Μπόας έχει στραφεί σε άλλους στόχους και φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πρόσωπο του Μιραλέμ Πιάνιτς, με τον Βόσνιο να θεωρείται ιδανικός για τον ρόλο που προορίζεται. Οι άνθρωποι των «σπερς» αισιοδοξούν ότι με 12 εκ. λίρες θα κάνουν δικό τους τον 22χρονο, καθώς οι «τζιαλορόσι» έχουν ανάγκη από ρευστό προκειμένου ο Ζντένεκ Ζέμαν να προχωρήσει στις προσθήκες που επιθυμεί.

Ακόμη ένα γεγονός που κάνει την πλευρά των Λονδρέζων να πιστεύει ότι θα επιτευχθεί η συμφωνία είναι η υπόθεση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο Ιταλός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατέθεσε πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών. Παρόλα αυτά ο εκ των ηγετών της Ρόμα θα ανακοινώσει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου -όπως αναφέρουν οι Άγγλοι- ότι παραμένει στο «Ολίμπικο». Έτσι ανοίγει ο δρόμος ούτως ώστε να φύγει ένας μέσος, με τον Πιάνιτς να είναι επικρατέστερος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αν γίνει η μεταγραφή του Βόσνιου στην Τότεναμ, τότε Ρόμα θα βάλει ένα καθαρό ποσό της τάξεως των 3,4 εκ. λιρών στα ταμεία της, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι το καλοκαίρι διέθεσε 8,6 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει από τη Λιόν. Βέβαια αυτό προκύπτει χωρίς να υπολογιστούν οι μισθοί προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: