Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Απαραίτητος ο συγχρονισμός στο σεξ!!

Η έλλειψη συγχρονισµού στο σεξ -πόσο µάλλον η επίτευξη του παράλληλου οργασµού- είναι ένα πρόβληµα που συναντάται πολύ συχνά στις σχέσεις.
Απαραίτητος ο συγχρονισμός στο σεξ
Ο καλός εραστής πρέπει να ξέρει τα "κουµπιά" της συντρόφου του
Δεν υπάρχει κώδικας επιτυχηµένου σεξ. Τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο. Ο µόνος τρόπος για να βρείτε τι διεγείρει τον καθένα σας είναι να µιλάτε χωρίς ενδοιασµούς, αλλά και να πειραματίζεστε.
Η χημεία στο σεξ

Η χηµεία στο σεξ δεν έρχεται απαραίτητα από µόνη της. Λειτουργεί αμφίδρομα και αυτό που βοηθάει είναι να "εκφράζονται" και οι δύο ελεύθερα.
Ταυτόχρονος οργασμός
Δεν συμβαίνει συχνά. Κι αυτό γιατί η γυναίκα τις περισσότερες φορές χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ερεθιστεί και έχει ανάγκη από περισσότερα προκαταρκτικά πριν από τη σεξουαλική πράξη.
Η αυτο-ικανοποίηση παίζει ρόλο στο να µάθει κάποιος το σώμα του και τις αντιδράσεις του. Αυτό δεν σημαίνει όΠρέπει να δίνουµε προσοχή σε όλο µας το σώµα, να το γνωρίσουµε για να ανακαλύψουµε και τι είναι αυτό που µας δίνει ευχαρίστηση και ερεθισµό και αυξάνει τη διέγερση.

Είναι σημαντικό, και τα 2 φύλα να γνωρίζουν τι είναι αυτό που τους αρέσει περισσότερο στο σεξ έτσι ώστε να έχουν καλή σεξουαλική ζωή.
Πολλές φορές οι άντρες µε το που έχουν στύση νιώθουν πως πρέπει να διεισδύσουν. Έτσι όµως δεν αφήνουν χρόνο σε κανέναν από τους δύο να ερεθιστεί αρκετά. Γι’ αυτό πολλοί άντρες, παρόλο που έχουν καλή στύση, δεν αισθάνονται ερεθισµένοι. Εποµένως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, πρέπει να προετοιµάζονται για να ικανοποιηθούν από την πράξη. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν οι σύντροφοι πρέπει να εκφράζουν την ανάγκη για ερωτικά παιχνίδια (προκαταρκτικά) και να µιλάνε ανοιχτά για το ρόλο που παίζουν στην ικανοποίησή τους.

πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: