Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωσε Μπούτνερ η Γιουνάιτεντ!!

Την ολοκλήρωση της απόκτησης του Αλέξαντερ Μπίτνερ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο νεαρός μπακ, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας που του πρόσφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι» και όπως τόνισε και ο ίδιος: «το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό όνειρο, έγινε πραγματικότητα».
Ανακοίνωσε Μπούτνερ η Γιουνάιτεντ
Ο Ολλανδός άσος, αφήνει την Ολλανδία και τη Φίτεσε έπειτα από τέσσερα χρόνια, για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ», αποτελώντας ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Πατρίς Εβρά στο αριστερό άκρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με τη φανέλα του ολλανδικού συλλόγου συμπλήρωσε 119 συμμετοχές.
Το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστή η συμφωνία των «κόκκινων διαβόλων» με τη Φίτεσε, τη Δευτέρα ο παίκτης πέρασε τα ιατρικά τεστ και πλέον, με την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου, ολοκλήρωσε και το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στο Μάντσεστερ.
«Είναι, αναμφίβολα, μια από τις καλύτερες και πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου. Θαύμαζα και παρακολουθούσα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από μικρός και ανυπομονώ να παίξω για τον σύλλογο και να τον βοηθήσω να επιστρέψει στις επιτυχίες» είπε ο Μπίτνερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: