Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Παντελίδης: «Κρας τεστ από νωρίς»

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι είναι μειονέκτημα για την ομάδα του το ότι παίζει πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα:

"Δεν είναι μειονέκτημα ότι ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ. Θα θεωρούσα πιο δύσκολο ένα παιχνίδι εντός έδρας με ομάδα που δε θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το κρας τεστ για μας θα είναι νωρίς, θα παίξουμε με ένα δυνατό αντίπαλο και δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε.

Αρχίσαμε από σήμερα να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ φέτος δείχνει να έχει αγωνιστική ταυτότητα, είναι πιο επιθετικός, δεν είναι ακόμη αυτός που θα μπορούσε, αλλά είναι ομάδα που έχει κατοχή μπάλας και είναι πιο επιθετική από άλλες χρονιές".

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Ραπίντ:

"Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είσαι έτοιμος σε τέτοια παιχνίδια. Μπορεί να παρουσιαστείς καλός τη μία μέρα και την άλλη όχι".

Για τον φετινό Πανθρακικό:

"Έμεινε ο περσινός κορμός, δουλέψαμε πολύ στο τακτικό κομμάτι στο τελευταίο διάστημα και θέλουμε να ενισχύσουμε τον περσινό μας εαυτό. Για τις κινήσεις μας είμαι συχαριστημένος. Σύμφωνα με τα οικονομικά μας δεδομένα πήραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Έχουμε κάποια κενά, ψάχνουμε έναν παίκτη στην επιθετική γραμμή ή μεσοεπιθετικό".

Για την περίπτωση Νιμανί:

"Μας προτάθηκε ο Νιμανί, εξετάζουμε την περίπτωση κοιτάμε κι άλλε ςλύσεις, δεν είναι προτεραιότητα, αλλά έξετάζουμε την περίπτωσή του".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Πανθρακικού:

"Η μεσοαμυντική συμπεριφορά ήταν αρκετά καλή από πέρυσι, εμείς ζητάμε να δώσουμε βαρύτητα στην κατοχή της μπάλας και να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε μαζική άμυνα, αλλά να κρατήσουμε αρκετά την μπάλα να ζητάμε περισσότερο το παιχνίδι. Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τις άλλες ομάδες, έχει σημασία πώς θα παρουσιαστούν και οι υπόλοιποι για τους στόχους που θέτεις.

Τέλος, για την ευρωπαίκή πορεία των ελληνικών ομάδων σχολίασε:

"Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Ο Ατρόμητος ήταν άτυχος με την κλήρωση. Επειδή παίξαμε και σε φιλικό, μοιάζει αρκετά με την περσινή ομάδα και η πορεία της θα είναι πρωταγωνιστική και φέτος".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: