Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Όσα περισσότερα διαρκείας τόσο καλύτερη ομάδα θα κάνουμε»

Οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Σούλης Μαρκόπουλος και Νίκος Σταυρόπουλος παρέθεσαν κοινή συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους με αφορμή την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως μέσω αυτών η ομάδα θα μπορέσει να χτιστεί, αφού όλα τα χρήματα θα διατεθούν στα αγωνιστικό κομμάτι, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στο μπασκετικό τμήμα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Το λόγο πρώτος πήρε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Κάνουμε προσπάθεια εδώ και καιρό, αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι επιτυχημένη δίχως την στήριξη του κόσμου. Τα χρήματα που θα έρθουν από τα διαρκείας θα πάνε αποκλειστικά στο αγωνιστικό τμήμα. Όσα περισσότερα διαρκείας τόσο καλύτερη ομάδα θα κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δαπόντε (σ.σ. αρχηγός της ομάδας του 1959) που είναι εδώ πέρα, τις εταιρείες του κ. Κοντομηνά και τον ALPHA που μας στηρίζει.

Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χορηγίες για να καλύψουμε τα χρέη, αλλά έχουμε υπ' όψιν μας ότι ο κόσμος θέλει να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και θα πρέπει να ξέρει ότι όλα τα χρήματα του θα πάνε στο αγωνιστικό. Εμείς δεν θέλουμε να πληρώνει τα χρέη. Κάθε μέρα λέμε την αλήθεια, δεν θέλω σήμερα να κουράσω με αυτά. Ας πούμε κάτι δημιουργικό, κάτι που να δώσει όραμα. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Σε μία διοίκηση Πρωτοδικείου, όταν δεν υπάρχει ιδιοκτήτης είναι πολύ δύσκολα, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Για το αν έχει εξετάσει την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ: «Θέλουμε κάποια στιγμή να γνωρίσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, να του πούμε ποιοι είμαστε, ποια είναι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ η οποία έχει πολύ μεγάλη ιστορία και από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι θα προκύψει. Στέκομαι στο ότι η ομάδα πρέπει να έχει ιδιοκτήτη γιατί εμείς κάθε μέρα σαν διοίκηση Πρωτοδικείου ψάχνουμε χρήματα να πληρώσουμε τα παλιά χρέη, δεν μπορούν, όμως, να καλυφθούν όλα. Ένας ιδιοκτήτης θα μπορέσει να διαθέσει κάποια κεφάλαια καθαρά για τα παλιά χρέη αλλά και να υπάρξουν μεγαλύτερες προδιαγραφές για το μέλλον της ομάδας».

Για τον αριθμό των διαρκείας που θα τον αφήσουν ικανοποιημένο: «Εγώ προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος με 4.000 διαρκείας κι αυτό γιατί με τα χρήματα που θα έρθουν με τέτοιο αριθμό θα μπορούμε πραγματικά να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος τόνισε: «Θέλουμε τον κόσμο να βοηθήσει με τον τρόπο του. Το καλοκαίρι είχα πει προς την διοίκηση μία πρόταση, ότι πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα είναι δική του, μόνο έτσι θα έρθει κοντά μας. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από τα διαρκείας θα πάνε στο αγωνιστικό τμήμα. Οι οφειλές μπορεί να είναι πρωτεύον στόχος, αλλά θα φροντίσουμε να φτιάξουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα.

Υπάρχει στην μέση το οικονομικό δεδομένο, είναι δύσκολοι οι καιροί, εμείς δεν θέλουμε να υπερβούμε το πρόγραμμά μας. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί, πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα είναι δική του. Θέλουμε γενικά να είναι γεμάτο το γήπεδο, ελπίζω πάλι οι φίλαθλοι να έρθουν κοντά μας και εμείς να τους ανταμείψουμε παίζοντας καλύτερο μπάσκετ. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των παικτών, ως ένα σημείο είναι κατανοητές, αλλά εμείς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο όχι μόνο για τα έσοδα αλλά και για πολλούς άλλους λόγους".

Για την περίπτωση επιστροφής του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην ομάδα υπογράμμισε: «Εννοείτε ότι τον θέλουμε, είναι ένα παιδί που ήταν εδώ πριν ενάμιση χρόνο. Θα δούμε όμως τι θα γίνει, ευελπιστούμε να υπάρξει αίσιο τέλος».

Ο Νίκος Σταυρόπουλος από την πλευρά του πρόσθεσε: «Κάνουμε προσπάθεια, μεγάλη προσπάθεια, μεγάλο κόπο, βήμα βήμα να χτίσουμε την ομάδα. Φωνάζουμε από την αρχή για ένα ενιαίο ΠΑΟΚ, τους θέλουμε όλους κοντά μας. Απόδειξη είναι ότι σήμερα κοντά μας σε μία δύσκολη εποχή είναι παρόντες άνθρωποι για να βοηθήσουν γιατί ξέρουν ότι κάνουμε κάτι αληθινό.

Ξοδεύουμε πολλές ώρες από την προσωπική μας ζωή, καλούμε τον κόσμο να καταλάβει ότι αυτή την περίοδο μπορεί να φτιάξει μία καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, μία ομάδα που να την χαιρόμαστε όλοι. Καλούμε τον κόσμο πάλι κοντά μας και υποσχόμαστε η ομάδα να είναι αρκετά ποιοτική και ανταγωνιστική, να απολαμβάνουμε θέαμα σε αυτό το υπέροχο γήπεδο. Η ομάδα είναι δικιά του, εμείς μπήκαμε απλώς μπροστά σαν παλιοί παίκτες. Η συμβολή του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική για να φτιάξουμε μία ποιοτική ομάδα και εμείς υποσχόμαστε ότι στο τέλος θα γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: