Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Θα φέρουμε τον Πανηλειακό εκεί που αξίζει»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι το ίδιο δύσκολο να είσαι προπονητής όπως και παίκτης: «Ποιο δύσκολο είναι να είσαι προπονητής. Όταν είσαι προπονητής σκέφτεσαι τον εαυτό σου, αλλιώς όταν είσαι προπονητής σκέφτεσαι για 24 άτομα».

Για τη νέα πρόκληση στην ομάδα της Ηλείας: «Θα περιμένουμε να δούμε. Έχω πολύ όρεξη και ενθουσιασμό. Μας περιμένει δύσκολος δρόμος. Έχουμε τα φόντα και τη όρεξη με τους συνεργάτες μου να τα καταφέρουμε. Χρειάζονται οι εμπειρίες. Και αυτές θα με βοηθήσουν, αλλά και οι συνεργάτες μου. Με σκληρή δουλειά και χαμηλούς τόνους θα φέρουμε τον Πανηλειακό εκεί που αξίζει. Δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στη Γ Εθνική».

Για το πώς θα πορευθεί στην προπονητική του καριέρα: «Από το μηδέν θα ξεκινήσω. Ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο. Θα πάρω στοιχεία από άλλους, όπως έκανα σαν ποδοσφαιριστής. Ο καθένας είχε τη δική του ταυτότητα. Θα έχω τα δικά μου στοιχεία στη δουλεία μου και θα πάρω όποια στοιχεία μου άρεσαν από τους προπονητές που είχα συνεργαστεί. Το κομμάτι οργάνωση και επικοινωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω σε αυτή τη νέα προσπάθεια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: