Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Δυνατά για Μπερμπάτοφ η Φιορεντίνα!!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δώσει την άδεια στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να ψάξει την επόμενη ομάδα της καριέρα του από τη στιγμή που άλλοι 4 επιθετικοί βρίσκονται μπροστά του στη λίστα του Σερ Άλεξ Φεργκιουσον.

Ο μάνατζερ του Βούλγαρου εξετάζει περιπτώσεις από την Ιταλία και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μίλαν, παρόλα αυτά η ομάδα που έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του είναι η Φιορεντίνα. Ο Βιτσέντζο Μοντέλα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου παίκτη που θα πλαισιώσει στην επιθετική γραμμή τον Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος από ό,τι φαίνεται θα παραμείνει στο «Αρτέμιο Φράνκι» παρά την κρούση που έγινε από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γιουνάιτεντ ζητάει 8 εκ. λίρες για να τον αποδεσμεύσει με τους «βιόλα» να προτείνουν τα μισά, ωστόσο εκτιμάται πως οι Άγγλοι θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος φτάνει προς στο τέλος της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος στράικερ είχε αποκτηθεί από την Τότεναμ με 30,5 εκ. λίρες (!), όμως ο ερχομός του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, αλλά και η παρουσία των Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ και Ερνλάντεζ είναι φυσικό να τον θέτουν σε δεύτερη μοίρα.

Η Φιορεντίνα από την πλευρά της θέλει να συνεχίσει τον μεταγραφικό οργασμό στον οποίο βρίσκεται μετά τους Ματίας Φερνάντεζ, Αλμπέρτο Ακουιλάνι και Μπόρχα Βαλέρο που ενέταξε στο δυναμικό της.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: