Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Σισέ: Να είμαι στο Μουντιάλ - Σαλπιγγίδης: Καλός όμιλος

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/4a57891dbd94daf409aed6d93ada9725_L.jpg?1259950260?1259950260?1259950260

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπως είπε σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Adidas για την παρουσίαση της μπάλας του Μουντιάλ.


Στην εκδήλωση της Adidas για την παρουσίαση της μπάλας του Μουντιάλ ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος στο πλαίσιο αυτής μίλησε για το Μουντιάλ και εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει το παρών στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής με την Εθνική Γαλλίας. «Θα ήθελα να συμμετάσχω, άλλωστε νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση.

Eλπίζω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Παναθηναϊκό, θα καταφέρω να διεκδικήσω τις πιθανότητες μου να κερδίσω μια θέση στην ομάδα», είπε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, που θεωρεί δύσκολο τον όμιλο των «τρικολόρ», που καλούνται να αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια Νότιο Αφρική, το Μεξικό και την Ουρουγουάη. «Είναι ένα δύσκολο γκρουπ για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τη χώρα μου. Σε ένα Μουντιάλ, όμως δεν μπορείς να ξέρεις πως θα παρουσιαστεί τελικά η κάθε χώρα και θεωρώ ότι είναι νωρίς για να κάνουμε οποιαδήποτε εκτίμηση».

Σαλπιγγίδης: Καλός όμιλος

Στην ίδια εκδήλωση ήταν και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος θεωρεί καλό τον όμιλο της Εθνικής μας, ενώ πιστεύει ότι μεταξύ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και της Νιγηρίας θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. «Είναι ένας καλός όμιλος. Δεν είχα κάποια προτίμηση, αλλά θα ήθελα να παίξουμε με μία από τις Βραζιλία και Αργεντινή.

Υπάρχει ένα μεγαθήριο, η Αργεντινή, μία καλή ομάδα, η Νιγηρία και η Νότιος Κορέα. Πιστεύω πως μεταξύ ημών και της Νιγηρίας θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο, χωρίς να σημαίνει πως οι Κορεάτες δεν έχουν πιθανότητες», ανέφερε ο «χρυσός» σκόρερ της Ελλάδας στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: