Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Νέα παράταση για πληρωμές


Ο Βασίλης Δημητριάδης... Ο Βασίλης Δημητριάδης ανέβηκε στους Θρακομακεδόνες και ενημέρωσε τους παίκτες της ΑΕΚ πως την Τρίτη θα πληρωθούν. Η αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, οδήγησε τους "κιτρινόμαυρους" να μην προβούν σε καμία ενέργεια. "Θα παίξουμε για το καλύτερο", το μήνυμα του Μαϊστόροβιτς. Τροχαίο ο Καφές. Στην αποστολή ο Χέρσι.

Ένα πρόβλημα λύθηκε και ένα άλλο προέκυψε για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η προπόνηση της Παρασκευής στους Θρακομακεδόνες ήταν σημαντική, καθώς οι παίκτες θα καθόριζαν τις αντιδράσεις τους από τη στιγμή που δεν είχαν πάρει στα χέρια τους τα λεφτά που τους χρωστάει η διοίκηση. Ο Βασίλης Δημητριάδης τους μάζεψε όλους στα αποδυτήρια και τους ζήτησε να περιμένουν μέχρι την Τρίτη, ημέρα που έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως θα υπάρξουν πληρωμές.

Οι παίκτες σίγουρα δεν ενθουσιάστηκαν με τη νέα παράταση που πήρε το θέμα τους, αλλά έδειξαν κατανόηση και δέχθηκαν τα όσα τους είπε ο γενικός αρχηγός της ομάδας. Έτσι μετά από μία ολιγόλεπτη κουβέντα που έκαναν μεταξύ τους αποφάσισαν πως δεν προβούν σε καμία κίνηση, ευελπιστώντας πως η νέα δέσμευση της διοίκησης θα γίνει πραγματικότητα και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο Σουηδός αμυντικός εκπροσωπώντας τους παίκτες της ΑΕΚ είπε: "Φυσικά και θα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει την Τρίτη. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει και άλλη λύση, ξέρουμε ότι η ομάδα δεν είναι και στην καλύτερη διοικητική και οικονομική κατάσταση". Αυτό ήταν το ευχάριστο της ημέρας γιατί όπως υπήρξε και ένα δυσάρεστο...

Ο Παντελής Καφές την ώρα που πήγαινε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένο ένας οδηγός, που δεν αποκλείεται να ήταν και μεθυσμένο, έπεσε με ταχύτητα πάνω από 120 χιλιόμετρα την ώρα, πάνω στο αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές. Ευτυχώς ο Καφές δεν έπαθε κάτι σοβαρό, πέρα από μία εγκεφαλική διάσειση και κάκωση αυχενικής μοίρας και θα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, καθώς και σε μαγνητική εγκεφάλου.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Σκόκο προπονήθηκε στο γυμναστήριο, ενώ και ο Νέμεθ έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο και ασκήσεις αποκατάστασης.
Ο Γιάχιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα και συμμετείχε σε ένα κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Ενσαλίβα προπονήθηκε μόνος του για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο, όπως και οι Χέρσι και Παυλής, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε, ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Ενσαλίβα, Γκερέιρο, Ταχτσίδης, Χέρσι, Μανωλάς, ’ρτσε, Μπλάνκο, Μαντούκα, Ιορντάκε, Παυλής, Γκέντσογλου, Γιαχάγια.

Ο Αργεντίνος μάλιστα, ο οποίος βραβεύτηκε την Παρασκευή ως MVP της 12ης αγωνιστικής, δήλωσε: "Σίγουρα μας επηρεάζουν, αλλά όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο προσπαθούμε να αφήνουμε έξω όλα μας τα προβλήματα, όποια και αν είναι αυτά. Προσπαθούμε να συγκεντρωνόμαστε μόνο στη νίκη της ομάδας. Αλλες φορές τα καταφέρνουμε κι άλλες όχι. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ συμφωνήσαμε να δώσουμε τα πάντα από εδώ και πέρα για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά προσπαθούμε όλοι για μια κοινή λύση".

Όσο για τη βράβευσή του, τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη αυτή η βράβευση. Αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει στο γήπεδο και του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να πηγαίνει καλά και να βοηθάει την ομάδα", ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την ΈΒερτον: "Το παιχνίδι με την Έβερτον μας έδινε κάποιες ελάχιστες ελπίδες για να συνεχίσουμε στο Europa League, αν κερδίζαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι αρνητικό ότι δεν προκριθήκαμε, αλλά οι ποδοσφαιριστές είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις, όμως πρέπει να συνεχίζεις και να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε με τον Πανιώνιο σε μια δύσκολη έδρα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Εγώ από την πλευρά μου είμαι στεναχωρημένος που δεν μπορώ να παίξω και να βοηθήσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: