Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς πέντε θέλει να επιστρέψει στις νίκες


Ο Πάμπλο Γκαρσία σε προσπάθεια του... Ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο του Σορλέν, όσο και του Κρέσιτς, ενώ δεδομένη ήταν η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία που θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους "βυσσινί". Φυσικά στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκονται και οι τραυματίες Φιλομένο και Μπιζέρα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς που αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα . Θέση στο βασικό σχήμα μοιάζει να διεκδικεί και ο Αμπουμπακάρι.

Πιο αναλυτικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος συμμετέχουν οι εξής: Χαλκιάς, Κουτζαβασίλης, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Λίνο, Μούν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

Στο μεταξύ, ο νέος τεχνικός διευθυντής, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην μπουτίκ της ΠΑΕ και τόνισε: "Είμαι χαρούμενος για την εκδήλωση αυτή. Όπως ο κόσμος δίνει τα πάντα για την ομάδα, έτσι κι εμείς οφείλουμε να δουλεύουμε για να ανταποδίδουμε την αγάπη τους".

Ο Πορτογάλος δεν ήταν δυνατό να μην αναφερθεί και στα μεταγραφικά ζητήματα: "Θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μου για το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Οτιδήποτε μου πει η ομάδα θα το κάνω, είτε ταξίδια ή να μείνω στην Ελλάδα. Θα δούμε τι θα κάνουμε τον Ιανουάριο".

Όταν ρωτήθηκε για το όνειρο του με τον ΠΑΟΚ, ο Κονσεϊσάο ήταν αφοπλιστικός: "Όνειρο μου είναι ότι δεν κατάφερα σαν παίκτης να το κάνω τώρα. Να κατακτήσω έναν τίτλο από το νέο πόστο που έχω με τον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: