Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Σερί θέλει να δημιουργήσει ο Λεβαδειακός


Ανανέωσε ο Καρακώστας Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αρη. Ο Κίκε Ερνάντεθ και οι παίκτες του, μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κομοτηνή, θέλουν την δεύτερη συνεχόμενη, προκειμένου να καταφέρουν να ανέβουν στην βαθμολογία.

Ο Καρακώστας δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι, όπως και ο Μπλάζιτς, ο οποίος λογικά θα αποτελέσει παρελθόν τον Γενάρη, εκτός κι αν ο Λεβαδειακός θελήσει να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος. Πάντως για τον Μαυροβούνιο δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Πανιωνίου.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κόλτζος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του όλη την εβδομάδα και ακόμα δεν είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, είναι οι: Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Μαρτορέλ, Μασάδο, Μαχαίρας, Σερτζίνιο, Μπούσι, Βασιλείου, Balvorin, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Αγκάλι, Ναπολεόνι, Ταραλίδης, Κόλτσης, Μπάρκογλου, Χαλούλος.

Το πρωί της Παρασκευής, αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Ναπολεόνι, Μαρτορέλ, Λεμονή και Μαχαίρα και συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ομάδας Σωτήρη Κλειδαρά, επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Λιβαδειάς, το Τεχνικό Λύκειο και το Λύκειο Αράχωβας και μοίρασε στους μαθητές αυτόγραφα και εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: