Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Σάντος: «Θα έρθουν τα γκολ για τον Ρονάλντο»


Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκοράρει, όμως ο Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο διεθνής άσος θα βρει ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Σάντος: «Θα έρθουν τα γκολ για τον Ρονάλντο»

Μετά τη νίκη των Ιβήρων μέσα στην Αλβανία, ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο διεθνής άσος θα βρει τον καλό του εαυτό.

«Είναι ένας παίκτης που πετυχαίνει 50 γκολ ανά σεζόν οπότε δεν προκαλεί έκπληξη που υπάρχει ανησυχία όταν περνούν μερικά παιχνίδια χωρίς να σκοράρει», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας και πρόσθεσε:

«Έδειξε ένα φανταστικό πνεύμα αυτοθυσίας καθώς πονούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά έδωσε τα πάντα. Θα έρθουν τα γκολ. Μερικές φορές η πίεση και το άγχος παίζουν το ρόλο τους ώστε να μην μπαίνουν τα γκολ, αλλά τα φυλάει για τη σωστή στιγμή».

Καταλήγοντας, ο Σάντος μίλησε για τη συνέχεια των προκριματικών: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη Δανία ως τελικό. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με τη νίκη μας κόντρα στην Αλβανία αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Αλβανία, με την ομάδα να μη χάνει ποτέ την πίστη της και στο τέλος να φεύγουμε χαρούμενοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: