Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Δεν με ενδιαφέρει, αφού δεν νικήσαμε…»

Το γεγονός ότι η Ολλανδία επέστρεψε πολλές φορές σε ένα ματς που έδειχνε να χάνεται δεν σημαίνει τίποτα για τον προπονητή της, Τον Φαν Χέλφτερεν, αφού δεν ήρθε η νίκη που ήθελε κόντρα στη Σλοβενία.

«Δεν με ενδιαφέρει, αφού δεν νικήσαμε…»
Απογοητευμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καμία από τις… αντεπιθέσεις της στον αγώνα με τη Σλοβενία εμφανίστηκε ο προπονητής της Ολλανδίας, Τον Φαν Χέλφτερεν, που πονοκεφαλιάζει και για τον τραυματισμό του Χενκ Νόρελ.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

«Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε πρόβλημα στην αρχή του αγώνα. Χρειάστηκε να πάρω δύο τάιμ άουτ για να ξυπνήσω τους παίκτες μου. Κάναμε πολλά λάθη, η Σλοβενία πέτυχε 27 πόντους από τα 16 λάθη μας κι αυτό είναι η ιστορία όλου του αγώνα. Καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Ήθελα να νικήσουμε κι αυτό δεν το κάναμε σήμερα. Ο Νόρελ πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Δεν ξέρουμε τι έχει ακόμη, ο ίδιος ήταν τρομαγμένος γιατί έχει ιστορικό τραυματισμών», δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής.

Ο Γουόρθι Ντε Γιονγκ, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ολλανδίας, είπε: «Ήταν μια σκληρή ήττα. Η Σλοβενία άρχισε με 12-0, ενώ ξέφυγε πολλές φορές κι εμείς καταφέραμε σε πολλές περιπτώσεις να επιστρέψουμε στο ματς, αλλά όχι να το πάρουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: