Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τσάνας: «Δεν αντιμετωπίσαμε εκπλήξεις»

Δεν δημιούργησε εκπλήξεις ο τρόπος παιχνιδιού της Ρουμανίας όπως τόνισε ο Κώστας Τσάνας μετά το ματς της Εθνικής, σχολιάζοντας και την αδυναμία της ομάδας να σκοράρει.

Τσάνας: «Δεν αντιμετωπίσαμε εκπλήξεις»
Προετοιμασμένη για τον τρόπο παιχνιδιού της Ρουμανίας ήταν η Εθνική, όπως τόνισε ο Κώστας Τσάνας στην μικτή ζώνη, ενώ υπογράμμισε πως σημασία από δω και πέρα έχει να φτιαχτεί η ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά:
Για το αν δυσκολεύτηκε η Ελλάδα: «Ήταν γνωστός ο τρόπος που αγωνίζεται η Ρουμανία. Δεν αντιμετωπίσαμε εκπλήξεις γι’ αυτό ανταποκριθήκαμε μ αυτόν τον τρόπο».

Για την βελτίωση που χρειάζεται επιθετικά: «Η Ρουμανία είναι ομάδα στον όμιλό μας που κάνει τις περισσότερες ευκαιρίες, το περιμέναμε αυτό και προσαρμοστήκαμε. Δεν μπορείς να παίζεις σε όλα τα γήπεδα με τον ίδιο τρόπο. Δεν πετύχαμε κάποιο γκολ, όμως από δω και πέρα σημασία έχει το να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε αυτοπεποίθηση».

Για τα επόμενα δύο ματς: «Είναι νωρίς να απαντήσω γι’ αυτό. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Το ποδόσφαιρο είναι ζωντανό, εξελίσσεται. Είναι κάτι που δεν με απασχολεί προς το παρόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: