Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μπέιλ, τα ηλίθια δημοσιεύματα και η «Χρυσή Μπάλα»

Για όλους και για όλα μίλησε ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Τζόναθαν Μπάρνετ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που συνέδεσαν τον πελάτη του με άλλες ομάδας και τις φιλοδοξίες του Ουαλού στην Ρεάλ.

Ο Μπέιλ, τα ηλίθια δημοσιεύματα και η «Χρυσή Μπάλα»
Τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου επιχείρησε να βάλει ο ατζέντης του.

Μιλώντας στο «Sky Sports», ο Τζόναθαν Μπάρνετ τόνισε πως ουδέποτε συζήτησε κάποια πρόταση από άλλο σύλλογο και χαρακτήρισε «ηλίθια» τα δημοσιεύματα που έγραφαν το αντίθετο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μεγάλες φιλοδοξίες του Ουαλού επιθετικού στην Ρεάλ Μαδρίτης, που όπως ξεκαθάρισε τον υπολογίζει και για την φετινή σεζόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

«Όλα όσα γράφτηκαν τους προηγούμενους μήνες, ήταν ηλίθια δημοσιεύματα. Ο Γκάρεθ είναι στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη. Ποτέ δεν συζήτησα αν κάποιος τον ήθελε και τι προσέφερε. Η Ρεάλ ήταν ξεκάθαρη ότι είναι και θα παραμείνει βασικό στέλεχος της ομάδας.

Τα επόμενα χρόνια πρόκειται να είναι φοβερά. Δε νομίζω να παίξει πουθενά αλλού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δε νομίζω ότι θα γυρίσει στην Αγγλία. Προς το παρόν είναι πολύ χαρούμενος, θέλει να κερδίσει την “Χρυσή Μπάλα” και παίζοντας στην Ρεάλ έχει πιθανότητες»
, είπε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: