Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Καϊμάκογλου: «Πρέπει να δουλέψουμε το... μυαλό μας»

Στην ανάγκη να κάνουν διαχείριση οι παίκτες της Εθνικής και στο ψυχολογικό στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου με δηλώσεις του. «Δεν μας δίνει τίποτα η νίκη με την Κροατία», σχολίασε.

Καϊμάκογλου: «Πρέπει να δουλέψουμε το... μυαλό μας»
Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους έκανε ο Κώστας Καϊμακόγλου, μιλώντας στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Ζάγκρεμπ, στο ρεπό της Εθνικής. Παράλληλα, τόνισε ότι οι παίκτες της γαλανόλευκης πρέπει να «δουλέψουν» με το μυαλό τους και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει πολύ χρόνο στο ξεκίνημα του Ευρωμπάσκετ.

«Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Είναι μέρα για να χαλαρώσουμε, να καθαρίσει το μυαλό. Είδαμε και κάποια πράγματα για τη Γεωργία. Και στα φιλικά κάναμε παρόμοιες νίκες με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους. Θεωρώ ότι η νίκη δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά την είχαμε από πριν. Είμαστε ομάδα με εμπειρία και ξέρουμε ότι αυτή η νίκη δεν δίνει τίποτα. Όλες οι ομάδες στην καλή τους μέρα μπορούν να σε νικήσουν», σχολίασε αρχικά.

Για το γεγονός ότι έχει λίγο χρόνο στα ματς με ΠΓΔΜ και Κροατία: «Είναι όλα θέμα μυαλού. Όταν κάθεσαι στον πάγκο δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις στο μυαλό ότι μπορείς να χρειαστεί να παίξει για λίγο. Οι ομάδες που μπορούν να το κάνουν αυτό με τους παίκτες τους θα πάνε μακριά. Σε όλους τους τομείς της ζωής να μπορείς να εκπαιδεύσεις το μυαλό θα είναι σημαντικό. Πρέπει να δουλέψουμε με το μυαλό μας. Πρέπει σε αυτές τις ομάδες να ξέρουν οι παίκτες ότι τη μια ίσως αγωνιστούν 25 λεπτά και την άλλη καθόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: