Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Φανέλα για… πολλές μπύρες!! (pics)

Όχι, δεν είναι ευρύχωρη για να χωράει η κοιλιά. Είναι ειδικά σχεδιασμένη από τη Μόναχο 1860 για το Oktoberfest. Και κάνει το συνδυασμό «πέδιλο με κάλτσα από μέσα» να φαίνεται… καλόγουστος μπροστά της.

Φανέλα για… πολλές μπύρες! (pics)
Θα περίμενε κανείς ο σχεδιασμός ειδικής φανέλας για… μπύρες ν’ αφορά έναν τρόπο ώστε να καλύπτεται η κοιλιά.

Στη Γερμανία όμως -και πιο συγκεκριμένα στη Βαυαρία- υπάρχει άλλος λόγος για ν’ αλλάξει προσωρινά η εμφάνιση. Και λέγεται Oktoberfest!

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, η Μόναχο 1860 παρουσίασε τις ειδικά σχεδιασμένες φανέλες της για το μεγάλο φεστιβάλ μπύρας (που θα ξεκινήσει το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ως την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου).

Φέτος όμως (και κρίνοντας από τα πρώτα σχόλια που απέσπασαν) οι φίλοι της θα χρειαστεί να καταναλώσουν αρκετά απ’ τα γιγάντια ποτήρια που χρησιμοποιούνται στους εορτασμούς για… να τους φανούν ωραίες.

Γιατί καταρχάς δεν περιέχουν το μπλε -που είναι το βασικό χρώμα της ομάδας και ανέκαθεν υπήρχε και σ’ αυτή τη φανέλα. Κι αφετέρου επειδή το σχέδιο βαυαρικού πουλόβερ -με πράσινο και χρυσό χρώμα και συνοδευόμενο από καφέ σορτσάκι- χρειάζεται πολύ… αλκοόλ για να δέσει στο μάτι!

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: