Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Σερμαντίνι: «Η ευκαιρία μας κόντρα στην Ελλάδα»

Παρότι για τη Γεωργία ο αγώνας με την ΠΓΔΜ θα είναι ο «τελικός», όλοι στην ομάδα θέλουν να αρχίσουν την αντεπίθεσή τους από τον αγώνα με την Ελλάδα.

Σερμαντίνι: «Η ευκαιρία μας κόντρα στην Ελλάδα»
Οι δύο ήττες σε ισάριθμα ματς έχουν φέρει τη Γεωργία σε δυσχερή θέση. Για την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ είναι προαπαιτούμενο η νίκη απέναντι στην ΠΓΔΜ την Τετάρτη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το ματς με την Ελλάδα είναι αδιάφορο.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

Οι Γεωργιανοί προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην «Αρένα Ζάγκρεμπ» χωρίς προβλήματα. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, γνωστός από τη θητεία του στους αιώνιους, έδωσε το σύνθημα. «Είναι φυσιολογικό να είμαστε απογοητευμένοι που αρχίσαμε το τουρνουά με δύο ήττες. Το ματς με την Ελλάδα για μας είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει στο επίπεδο που μπορούμε και κόντρα στην Ελλάδα είναι η ευκαιρία μας», τόνισε.

Ο συμπαίκτης του σέντερ της Ανδόρας, Ντούντα Σανάτζε, είπε: «Ο όμιλος έχει εξελιχθεί έτσι, που για μας είναι καθοριστικό πλέον το παιχνίδι με την ΠΓΔΜ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πάμε στον αγώνα με την Ελλάδα χωρίς κίνητρο».

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: