Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι οπαδοί στην Τουρκία!!

Για άλλη μια φορά, όπως πέρσι στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Ταξίμ, οι οργανωμένοι των «μεγάλων» στην Τουρκία δείχνουν πως η αντιπαλότητα στον αθλητισμό μπαίνει στο συρτάρι όταν η χώρα «πονάει».

Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι οπαδοί στην Τουρκία!
Μήνυμα ενότητας πως αυτές τις δύσκολες ώρες για την Τουρκία, δεν τους χωρίζει τίποτα, στέλνουν οι οπαδοί της Φενέρ-Γαλατά και Μπεσίκτας, που ετοιμάζουν μεγάλη πορεία κατά του PPK.

Η αιματηρή επίθεση των Κούρδων ανταρτών το πρωί της Δευτέρας σε λεωφορείο της Αστυνομίας στην επαρχία Ιγκντίρ στην Ανατολική Τουρκία, κατά την οποία βρήκαν τραγικό θάνατο περισσότεροι από 15 ένστολοι αποτέλεσε την αφορμή για νέες κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών.

inner

Έτσι, μετά τις περσινές τους δράσεις στις συγκεντρώσεις στην Πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, οι μεγάλοι σύνδεσμοι των Φενέρ, Γαλατά και Μπεσίκτας σκοπεύουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, στέλνοντας μήνυμα ενότητας μέσω πορείας που θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε με ανακοίνωση που εξέδωσε στέλνει μήνυμα στην Κυβέρνηση να σταματήσει την αιματοχυσία με τους Κούρδους αντάρτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: