Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ερχονται παίκτες στο Πράβετς

Δύο νεαροί έλληνες μπακ (αριστερός και δεξιός) καταφθάνουν σήμερα στο Πράβετς, προκειμένου να περάσουν από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χατζηνικολάου. Τους δύο παίκτες θα παραλάβει άνθρωπος του Αρη από τη Σόφια, θα τους οδηγήσει στο αθλητικό κέντρο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή και το απόγευμα θα δοκιμαστούν επί χόρτου. Με τον τρόπο αυτό οι κίτρινοι προσπαθούν να καλύψουν τα σημαντικά κενά που αντιμετωπίζουν στις συγκεκριμένες θέσεις, μετά τις αποχωρήσεις των Ζαραδούκα και Καζναφέρη.
Τα ονόματά τους θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται για τους Κοσμίδη και Μανδύλα (όπως διέρρευσε) με τους οποίους ουδέποτε υπήρξε θέμα, καθώς δεν απασχόλησαν ποτέ το προπονητικό επιτελείο.
Στο μεταξύ, κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την περίπτωση του Σουμπίνιο. Κρίσιμες σε ότι έχει να κάνει με την υπογραφή του παίκτη και το πόσο γρήγορα θα μεταβεί στη Βουλγαρία, ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου πολύ δύσκολα θα χαλάσει, με τον Αρη να τον αποκτά, όπως όλα δείχνουν, ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό. novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: