Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Κοτσαρίδης: «Θέλω να δίνω το 100%»

Τις καλές στιγμές από την περσινή σεζόν κρατάει ο Κώστας Κοτσαρίδης, ο οποίος τόνισε πως στόχος του είναι να δίνει το 100%.

Κοτσαρίδης: «Θέλω να δίνω το 100%»
Να αφήσει πίσω του την περσινή δύσκολη χρονιά θέλει ο Κώστας Κοτσαρίδης, ο οποίος δηλώνει πως κρατάει μόνο τα θετικά από αυτή.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία του Άρη, ο κεντρικός χαφ τόνισε πως μπορεί να κουράζονται, όμως με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να βάλουν τις βάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν.

Ακόμη, επισήμανε πως δουλεύει σκληρά, ώστε να μπορεί στη συνέχεια την χρονιάς να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κοτσαρίδη:

Για την προετοιμασία του Άρη στο Πράβετς:
«Το μέρος είναι πολύ ωραίο και μας βοηθάει. Είναι το κατάλληλο για τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Οι προπονήσεις είναι κουραστικές, αλλά πρέπει να βάλουμε κάποιες βάσεις. Όλα θα πάνε καλά και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε χθες (08/07) στο δικέφαλο:
«Όλα είναι καλά. Δεν ήταν τίποτα».

Για την περσινή εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα:
«Ήταν μεταβατικό και δύσκολο. Από φέτος έχω βάλει κάποιο στόχο για μένα και την ομάδα. Θέλω να ξεγράψω τις κακές στιγμές από πέρυσι, αλλά να κρατήσω τις καλές».

Για τη φετινή χρονιά του Άρη:
«Όλα θα είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω πως άρχισε πέρυσι, αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν καλή. Φέτος ξεκινήσαμε καλά και όλοι είμαστε αισιόδοξοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Να είμαι καλύτερος στις προπονήσεις και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας, γιατί είναι μεγάλες. Θέλω να τα δίνω όλα».

Για το ότι δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο:
«Ήξερα ότι δεν με υπολογίζει ο προηγούμενος προπονητής. Τώρα έχει αλλάξει όμως και όλα είναι καλά».

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται και αν μπορεί να παίξει στα αριστερά της άμυνας:
«Κεντρικό χαφ είναι θέση μου, ενώ πέρυσι έπαιξα και αριστερά. Έχω παίξει μόνο έναν αγώνα σαν αριστερό μπακ. Αν χρειαστεί, θα το ξανακάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: