Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

«Τα κεφάλια κάτω και δουλειά»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν διάθεση, αλλά επίσης είχαν και βαριά πόδια, όπως τόνισε ο Νίκος Γιαννιτσάνης δίνοντας σύνθημα για ακόμα πιο σκληρή δουλειά μετά τη φιλική ήττα (2-0) από την Ανόρθωση.

«Τα κεφάλια κάτω και δουλειά»
Χαμηλά το κεφάλι πρέπει να κρατήσουν στον Παναθηναϊκό και να δουλέψουν πολύ σκληρά εν όψει της συνέχειας, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γιαννιτσάνης μετά τη φιλική ήττα (2-0) από την Ανόρθωση, στο δεύτερο ματς των «πράσινων» επί ολλανδικού εδάφους.

«Πιστεύω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση, γιατί παίξαμε με τα μπάλα κάτω. Τα πόδια μας είναι βαριά από τις συνεχόμενες προπονήσεις, αλλά θεωρώ ότι το πρώτο δείγμα μας ήταν θετικό. Δείξαμε διάθεση και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Να διατηρήσουμε το κεφάλια χαμηλά και να δουλέψουμε σκληρά» είπε αρχικά ο νεαρός επιθετικός.

Θεωρείς ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ανταποκριθήκατε σε όσα σας έχει ζητήσει ο προπονητής;

«Ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε την ετοιμότητα του αντιπάλου μας, ο οποίος βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας του. Πιστεύω πως καταφέραμε να εφαρμόσουμε τις εντολές του προπονητή μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να έρθουν και οι νίκες, διότι αυτό είναι το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό».

Πλέον, αγωνίζεσαι στην πρώτη ομάδα και αντιμετωπίζεις αντιπάλους σε υψηλότερο επίπεδο. Τι διαφορές έχεις εντοπίσει;

«Ο ρυθμός είναι ο πιο γρήγορος, όπως και οι μονομαχίες είναι πιο δυνατές. Γενικά, οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες σε όλους τους τομείς. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία, με το κεφάλι κάτω θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, της διοίκησης και τις προσδοκίες των οπαδών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: