Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο θα κρεμάσει παπούτσια στη Ρεάλ»

Την βεβαιότητα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Ρεάλ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο θα κρεμάσει παπούτσια στη Ρεάλ»
Ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» αναφέρθηκε σε πολλά θέματα μεταγραφικού ενδιαφέροντος. Αναφερόμενος στην ιστορία της Άρσεναλ με τον Ιγκουαϊν, τόνισε πως «Δεν θέλουμε να φύγει ο Ιγκουαϊν. Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως κανένας από την Άρσεναλ, δεν έχει έρθει να μας κάνει κάποια πρόταση και δεν υπάρχει καμία τέτοια στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Στη συνέχεια ο Πέρεθ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίο υπάρχουν δημοσιεύματα πως ετοιμάζεται να κάνει πρόταση 85εκ ευρώ. «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης (σ.σ ο Μπέιλ) που ανήκει σε έναν σύλλογο με τον οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις, αλλά δεν έχουμε κάνει καμία προσφορά».

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε με νόημα: «Θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θ’ αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, ως παίκτης της Ρεάλ. Αυτός θέλει να κρεμάσει εδώ τα παπούτσια του, όπως κι εμείς και θέλουμε να τελειώσει εδώ την καριέρα του, όπως έκαναν και πολύ άλλοι μεγάλοι παίκτες σαν τον Ζιντάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: