Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σε τουρκοκυπριακό έδαφος Ιβάν και Μελισάν!

Τη δική του προσέγγιση στο μυστικό από Μαρινάκη ραντεβού των αφεντικών ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κάνει ο Αποδυτηριάκιας… Αυτή κι αν είναι η μπόμπα. Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση κορυφής και κρισιμότατης για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωχ, ωχ, ωχ… Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ, που λόγω του σπουδαιότατου ενδιαφέροντος του το αναπαρήγαγαν άπαντα τα ΜΜΕ, διότι δεν πρόκειται για ποντιακό ανέκδοτο, οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες βρέθηκαν μυστικά. Ωχ, ωχ, ωχ…

Κάτι άσχημο και βρώμικο ετοιμάζουν οι δύο ποντιάρες. Κρυφή συνάντηση; Φως φανάρι η δουλειά ότι δεν ήθελαν να το μάθει ο Μαρινάκης. Γι’ αυτό άλλωστε, όρισαν το ραντεβού εκτός Ελλάδος, στην Κύπρο. Άσε το άλλο.

Αύριο το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η επίσημη εμφάνιση του Μελισσανίδη, μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Σε εκδήλωση στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά. Η αστυνομία, όμως, έπεσε στα πόδια του τίγρη. «Κύριε Δημήτρη, για όνομα! Μη μας το κάνετε αυτό. Σας παρακαλούμε ακυρώστε το, να μιλήσετε κάπου αλλού, μακρυά από το Πασαλιμάνι. Θα μπουκάρουν οργανωμένοι γάβροι».

Ωχ, ωχ, ωχ… Κι ακόμα δεν ξεκίνησε τη δράση του το μέτωπο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ενάντια στον κοινό εχθρό. Απλά δίνω την πληροφορία ότι ο Μαρινάκης τα έχει κάνει επάνω του, μάλιστα όταν πληροφορήθηκε τι ειπώθηκε στην top secret συνάντηση Ιβάν και Μελισάν, που τελικά, για να μη γίνει αντιληπτή από κανένα κατάσκοπο του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε στα κατεχόμενα της Μεγαλονήσου.

Μέχρι εδώ το ρίξαμε στο ανάλαφρο και παραλιακό, τα σοβαρά και απόκρυφα του θέματος στο site του Αποδυτηριάκια.

Ο Μελισσανίδης δεν έχει καμμία εμπιστοσύνη στον Ιβάν Σαββίδη, γράφει ο apodytiriakias.gr



Κατ’ αρχήν. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηγέτες το ποντιακού ελληνισμού, Ιβαν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκαν και τα είπαν, για όλα όσα τους ενδιαφέρουν. Κι αυτά δεν περιορίζονται μονάχα στο ποδόσφαιρο, βέβαια.

Η τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί ήταν πριν επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Είναι δύο επιχειρηματίες με σηκωμένες τις κεραίες τους και ανοικτοί στην διαπλοκή και τις συμμαχίες. Με οικογενειακές ρίζες στην Ρωσία. Πόντιοι πολύ δεμένοι με τη φυλή τους και το σπουδαιότερο από την ατζέντα αυτών των δύο αυτοδημιούργητων απουσιάζει εντελώς η λέξη «Αποτυχία».

Στο ψαχνό. Μπροστά στο συμφέρον τους δεν βάζουν τίποτα υπέρανω και οι δυό τους, Μελισσανίδης και Σαββίδης. Γνωρίζουν, δηλαδή, ότι οι μπίζνες, οι χοντρές οι μπίζνες, δεν σηκώνουν προσωπικές φιλίες. Ούτε ο ένας μπορεί να στηριχθεί στη μπέσα του αλλουνού. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Δεν νοείται συνεργασία επιχειρηματική στο επίπεδο που έχουν φθάσει τα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, χωρίς χαρτιά, συμβόλαια και ρήτρες. Ο Σαββίδης, λοιπόν, γνωρίζοντας ότι ο ίδιος δεν εμπιστεύεται τον Μελισσανίδη, όπως επίσης ο Μελισσανίδης τον Σαββίδη, κι αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, κάτι που δεν μπορεί να μην ληφθεί ως δεδομένο, τι μπορεί να περιμένει από τον πατριώτη, στο θέμα ΠΑΟΚ; Στο θέμα ελληνικό πρωτάθλημα.

Και οι δύο θέλουν ποδόσφαιρο καθαρό. Ένα το κρατούμενο. Όχι διότι είναι παρθένες. Πρακτικά αλλά και οικονομικά δεν τους συμφέρει οι ομάδες τους να συμμετέχουν σ’ ένα αναξιόπιστο και αντιεμπορικό πρωτάθλημα.

Τι σημαίνει κοινό μέτωπο Σαββίδη-Μελισσανίδη; Δεν λέγονται όλα μαζύ. Επανέρχομαι μετά τις διαφημίσεις.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: