Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Μεγάλη πρόταση για Τζάκσον Μαρτίνεθ!

Προσπάθεια να αποκτήσει τον Τζάκσον Μαρτίνεθ κάνει η Νάπολι, σύμφωνα με το συνδρομητικό «Sky». Οι παρτενοπέι, ωστόσο, δεν προτίθενται να προσφέρουν το ποσό της ρήτρας του Κολομβιανού.

Μεγάλη πρόταση για Τζάκσον Μαρτίνεθ
Η επικείμενη μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν θα γεμίσει τα ταμεία της Νάπολι, δίνοντάς της τη δυνατότητα να επιλέξει τον αντικαταστάτη του Ουρουγουανού ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ένας από αυτούς είναι ο Τζάκσον Μαρτίνεθ της Πόρτο, για τον οποίο οι «παρτενοπέι» φέρονται πρόθυμοι να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό.

Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky» η διοίκηση της Νάπολι κατέθεσε επίσημη πρόταση σε εκείνη της Πόρτο, ύψους 35 εκατ. ευρώ, ελπίζοντας να εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή της για την μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού.

Η πρώτη απάντηση των Πορτογάλων, ωστόσο, ήταν αρνητική, συνοδευόμενη με την υπενθύμιση της ρήτρας του συμβολαίου του Μαρτίνεθ, η οποία είναι 40 εκατ. ευρώ. Με την κίνησή της αυτή η διοίκηση των «Δράκων» δείχνει πως έχει μελετήσει καλά τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος στην υπόθεση του Καβάνι έμεινε αμετακίνητος στη ρήτρα και δεν δέχτηκε να κάνει καμία έκπτωση.

Πληροφορίες του καναλιού θέλουν τον Ντε Λαουρέντις πρόθυμο να ανεβάσει την προσφορά του, χωρίς, όμως, να φτάσει το ποσό που αξιώνει η Πόρτο. Κάτι που σημαίνει πως το… μπαλάκι περνάει στην πλευρά των Πορτογάλων, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το μέλλον του Τζάκσον Μαρτίνεθ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: