Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Έγινε ξανά μπαμπάς ο Μπεργκ!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο άσος του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, αφού η σύζυγός του, Ζοζεφίν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Πλησιάζει πλέον η ενσωμάτωσή του στο τριφύλλι.

Έγινε ξανά μπαμπάς ο Μπεργκ

Σε πελάγη ευτυχίας ο Μάρκους Μπεργκ. Η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το δεύτερο παιδί της οικογένειας, αφού το ζευγάρι έχει ήδη κι ένα κοριτσάκι, την Τζολί.

Ο άσος του Παναθηναϊκού είχε μεταβεί στην Γερμανία για να βρίσκεται δίπλα στη σύντροφό του αυτές τις στιγμές, καθώς η Ζοζεφίν βρισκόταν... στις μέρες της.

Ο Σουηδός φορ θα μείνει στο πλάι της γυναίκας του και τις προσεχείς ημέρες, αφού έχει εξασφαλίσει ειδικά άδεια από το τριφύλλι. Ωστόσο, πλέον άπαντες μετρούν αντίστροφα για την ενσωμάτωσή του στην ομάδα, αφού φέτος υπολογίζεται ως το «βαρύ» πυροβολικό στην επίθεση των «πράσινων».

Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε η γυναίκα του στο Twitter, όπου «ανέβασε» και μια φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου παιδιού. «Ο μικρός μας πρίγκιπας αποφάσισε να... έρθει σε αυτή την σπουδαία μέρα. Είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα χαμόγελο μέχρι τον ουρανό», το μήνυμά της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: