Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αμετακίνητος για Γιόβετιτς ο Ντέλα Βάλε!!

Η Φιορεντίνα εξακολουθεί να απαιτεί 30 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Στέβαν Γιόβετιτς, παρά τα χρήματα που δαπάνησε για τη μεταγραφή του Γκόμεζ, όπως φάνηκε από δηλώσεις του Αντρέα Ντέλα Βάλε.

Αμετακίνητος για Γιόβετιτς ο Ντέλα Βάλε
Το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Μάριο Γκόμεζ από τη Μπάγερν Μονάχου στη Φιορεντίνα. Η ομάδα της Φλωρεντίας δαπάνησε ένα ποσό που, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Κάτι που οδήγησε αρκετούς στη σκέψη πως το οικονομικό «άνοιγμα» ενδέχεται να εξαναγκάσει τη διοίκηση των «βιόλα» σε μια… έκπτωση στην τιμή του Στέβαν Γιόβετιτς, προκειμένου να βρεθεί ευκολότερα αγοραστής.

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντέλα Βάλε, συνομιλώντας με φίλους της ομάδας σε εστιατόριο της πόλης, ξεκαθάρισε πως για τον Μαυροβούνιο επιθετικό δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση. «Η τιμή του Γιόβετιτς εξακολουθεί να είναι τα 30 εκατ. ευρώ. Δεν έχει, ούτε πρόκειται, να αλλάξει κάτι. Όποιος θέλει τον παίκτη, ας μας φέρει το ποσό αυτό και ας τον πάρει», είπε αρχικά.

Στην παρατήρηση πως, με τη μεταγραφή του Γκόμεζ, η ομάδα «άδειασε» τα ταμεία της και χρειάζεται άμεσα ρευστό, ο Ντέλα Βάλε ήταν αποκαλυπτικός. «Δεν έχει σχέση η μία κίνηση με την άλλη. Τα χρήματα για τον Γκόμεζ υπήρχαν και για αυτό δόθηκαν. Αν δεν τα είχαμε, θα είχαμε φροντίσει να πουλήσουμε τον Στέβαν νωρίτερα».

Η φήμη πως η Γιουβέντους εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στον παίκτη συντηρείται. Ποια είναι η άποψη του προέδρου της Φιορεντίνα; «Δεν έχει κατατεθεί πρόταση 30 εκατ. ευρώ από την ομάδα του Τορίνο. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω πώς βρίσκεται κοντά στον παίκτη. Ας μας δείξουν πως έχουν τα χρήματα για την απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή. Κατά τη γνώμη μου τα έχουν. Δεν μένει, λοιπόν, παρά να τα δώσουν και να πάρουν τον Γιόβετιτς», σημείωσε ο Ντέλα Βάλε.

Αν οι «μπιανκονέρι» θελήσουν να δώσουν ανταλλάγματα, προκειμένου να ρίξουν την τιμή του Στέβαν Γιόβετιτς, αναμένεται να πάρουν αρνητική απάντηση. «Κανένα αντάλλαγμα! Μόνο ρευστό. Αν το έχουν, ας το δώσουν. Αλλιώς, ας αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του παίκτη. Εμείς δεν πρόκειται να περιμένουμε πολύ ακόμα. Θα τον δώσουμε σε όποια ομάδα μας φέρει το ποσό που ζητάμε», τόνισε με έμφαση ο Αντρέα Ντέλα Βάλε.

Τη συνομιλία του Αντρέα Ντέλα Βάλε με τους φίλους της Φιορεντίνα μετέφερε το κανάλι «Mediaset Premium».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: