Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πέταξε για να… «πετάει»

Για την Αυστρία, όπου μέχρι τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, πέταξε το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού. Εκτός Τζεμπούρ και Πίνο.

Πέταξε για να… «πετάει»
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Μίτσελ, οι συνεργάτες του και οι 28 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, εμφανίστηκαν ομοιόμορφα ντυμένοι στο «Ελ. Βενιζέλος» και ξεκίνησαν το ταξίδι με τελικό προορισμό το Ζέεφελντ, όπου μέχρι τις 19 Ιουλίου θα μπουν τα θεμέλια με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα… πετάει.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν, που εντάχθηκε στην προετοιμασία με μικρή καθυστέρηση λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ Νέων, όχι όμως και οι Ράφικ Τζεμπούρ, που όλα δείχνουν πως θα πάρει μεταγραφή, αλλά και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο που αναμένεται να δοθεί δανεικός. Ασφαλώς στη λίστα είναι όλοι οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες, Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης, Ντομίνγκες και Βάις.

Αναλυτικά οι 29 της προετοιμασίας: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: