Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Παίρνει Ιωάννου και Γοδόι

Οι προσπάθειες για την ενδυνάμωση του ρόστερ συνεχίζονται στον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να βρίσκονται κοντά τόσο στην απόκτηση του Ηλία Ιωάννου, όσο και σε αυτή του Φερνάντο Γοδόι.
Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Παναιτωλικό και όπως όλα δείχνουν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους νεοφώτιστους την επόμενη σεζόν, όπως και ο Γοδόι. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια της Ιντεπεντιέντε σκοράροντας μάλιστα και μία φορά. Θα βρίσκεται στη χώρα μας την Τρίτη το απόγευμα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αγρινιώτες.
Τρεις δοκιμές...
Από το μικροσκόπιο του Μάκη Χάβου θα περάσουν τρεις παίκτες και αν πείσουν τον προπονητή του Παναιτωλικού, τότε θα αποκτηθούν. Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Πόπαρα, τον αριστερό μέσο Βαλλιάνο και τον Βράνκοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Υπέγραψαν και θα υπογράψει...
Δάρλας και Κουτσοσπύρος υπέγραψαν την επέκταση του συμβολαίου τους με την ομάδα του Αγρινίου, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και με τον Γιάννη τακίδη. Ο τελευταίος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: