Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Πράνιτς!!

Ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, όπως επιβεβαιώνεται. Στα υπόψη και ο Νάνο, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει.

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Πράνιτς
Μεταξύ των 2-3 παικτών που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς, όπως επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους». Η περίπτωσή του δεν έχει προχωρήσει για την ώρα, καθώς υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Ο 31χρονος Κροάτης μπακ-χαφ ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει συμβόλαιο ως το 2015, το οποίο του αποφέρει 700.000 ευρώ. Μοναδικός τρόπος να αποκτηθεί από τους «πράσινους» ο παίκτης είναι με τη μορφή δανεισμού (κάτι για το οποίο η πορτογαλική ομάδα δεν έχει αντίρρηση) και το «τριφύλλι» να καλύψει περίπου τα μισά χρήματα. Ειδάλλως δεν… βγαίνει οικονομικά.

Τον παίκτη, που μετρά 45 εμφανίσεις με την Κροατία (αποσύρθηκε το Σεπτέμβριο) και είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Παναθηναϊκό, γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Χέρενφεϊν και Μπάγερν, πέρσι το καλοκαίρι μετακόμισε στη Σπόρτινγκ αλλά το Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Θέλτα. Φέτος είχε 19 εμφανίσεις με τα «λιοντάρια» και 10 με το σύλλογο του Βίγκο.

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί για τη θέση και ο 28χρονος Ισπανός αριστερός μπακ-χαφ Νάνο, ωστόσο δεν απασχολεί σοβαρά τους «πράσινους». Φέτος είχε 41 συμμετοχές και 2 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: