Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Του έκανε το τραπέζι για να τον ...ευχαριστήσει!!

Με ποιον πρόεδρο μεγάλης ομάδας τρώει ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, λίγες ώρες μετά τις υπογραφές με τον Ολυμπιακό; Ο sportdog είναι εκεί και αποκαλύπτει! Μπορεί το μεσημέρι ο μάνατζερ του Σπανούλη να έδινε τα χέρια με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου ο πελάτης του, Βασίλης Σπανούλης, να υπογράψει το νέο του, τριετές συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο το βράδυ το τραπέζι του το έκανε το ...αντίπαλο στρατόπεδο!
Ναι, καλά καταλάβατε. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάλεσε σε δείπνο τον γνωστό ατζέντη! Την παρέα συμπληρώνουν η σύζυγος του κ. Γιαννακόπουλου, Ιωάννα, καθώς και μία φίλη του ζευγαριού.
Οι τέσσερίς τους δοκιμάζουν ιαπωνικές γεύσεις στο κοσμικό εστιατόριο "Rakan", που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Μελά της Κηφισιάς.
Λέτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να θέλησε να ...ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς για το γεγονός ότι πέτυχε τη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Σπανούλη με τον Ολυμπιακό;
Αν κρίνουμε από τη ...συμπάθεια που τρέφει προς τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού και όσα έχουμε διαβάσει τελευταία στην εφημερίδα του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν είναι διόλου απίθανο. Μάλλον την επιθυμούσε την παραμονή του Σπανούλη στο λιμάνι κι ο Ραζνάτοβιτς την έκανε πραγματικότητα...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: